Asfaltare în “armonie” cu ploaia, pe bulevardul zălăuan

Nu mică le-a fost mirarea zălăuanilor prezenți vineri dimineața, în intersecția Bulevardului Mihai Viteazul cu strada Armoniei, atunci când au văzut echipele citadine cum asfaltează de zor, sub o ploaie măruntă și enervantă. Departe de a minimaliza efortul muncitorilor în efectuarea lucrărilor de modernizare desfășurate în aceste zone importante din municipiu, ne întrebăm, totuși, cine ia aceste decizii de a turna asfalt pe o vreme total nefirească în ceea ce privește această operațiune, știut fiind faptul că turnarea de asfalt, chiar și nevinovatele plombări de gropi, nu au nici cea mai mică șansă de durată dacă sunt efectuate pe un carosabil stropit de ploaie?

Mai mult decât atât, din posibila vină a unui lucrător neatent, fix în același loc curentul electric a fost întrerupt, vineri la orele prânzului. Semafoarele nu funcționau, șoferii și pietonii intraseră deja într-un conflict major pe trecerea de pietoni, iar magazinele din zonă nu aveau curent. „Nici urmă de poliție rutieră în zonă, am fost la un pas să fim spulberați, pe trecerea de pietoni, de un șofer care nu a oprit pentru a acorda prioritate celor care traversau”, ne-a spus o zălăuancă, supărată pe bună dreptate din cauza acestei situații.

Asta ca să fie treaba complet compromisă – o consecință cât se poate de logică atunci când în luarea unor decizii pui la contribuție oricare altă parte a corpului, în afara capului. 

 

 

Alte articole

One Thought to “Asfaltare în “armonie” cu ploaia, pe bulevardul zălăuan”

  1. Anonim

    citadin – adunatura de idioti.

Leave a Comment