„Arată că ești rar, arată că-ți pasă!” – o expoziție deosebită cu oameni deosebiți

Vernisajul expoziției „Arată că ești rar, arată că-ți pasă!”, organizată cu prilejul Zilei Internaționale a Bolilor Rare 2018, s-a bucurat de prezența câtorva zeci de participanți. Evenimentul a debutat astăzi, de la ora 11, la Galeria de Artă „Ioan Sima” Zalău, expoziția putând fi vizitată până la mijlocul lunii în curs.

Aici sunt expuse lucrări realizate de copiii din Centrul NoRo în cadrul proiectului de colaborare „Un muzeu pentru toți”, proiect derulat de Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău și Centrul NoRo; lucrări realizate de copii în cadrul ședințelor de terapie de la Centrul NoRo; lucrări realizate de tinerii care participă la programul “Proba de zbor” de la centrul NoRo; lucrări ale voluntarului Centrului NoRo, Delia Vicaș.

Ziua Bolilor Rare 2018 dorește să sublinieze importanța cercetării și a îngrijirii integrate în domeniul bolilor rare, astfel ca specialiștii implicați în managementul integrat al bolilor rare să aibă ocazia să schimbe experiențe și să formeze o rețea de colaborare.

Leave a Comment