Angajatorii sălăjeni caută personal necalificat

Patronii sălăjeni pun la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 139 de slujbe, o treime dintre acestea, în domeniul serviciilor, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj. Sălăjenii interesaţi să lucreze în industria lemnului pot alege unul dintre cele 35 de posturi neocupate, în timp oferta din confecţii cuprinde 33 de locuri de muncă.
În această perioadă mai sunt diponibile 20 de joburi în construcţii, trei în industria alimentară şi două în comerţ.
La mare căutare sunt muncitorii necalificaţi, pentru aceştia fiind disponibile 56 de posturi. În schimb, şomerii cu studii superioare continuă să fie neglijaţi, în condiţiile în care pe piaţa muncii din judeţ nu este scos la concurs niciun post pentru care angajatorii să pretindă candidaţilor să fi terminat o facultate.
Printre firmele care fac angajări se numără Vipet Com Building Deja (35 de posturi), Surprize Prod SRL Sărmăşag (30 de posturi), Bode Construct Verveghiu (20 de posturi) şi Uniconf Zalău (20 de persoane).

Alte articole

2 Thoughts to “Angajatorii sălăjeni caută personal necalificat”

  1. pt,DNA

    …este normal la excrocii astia de asa zis patroni sa caute doar necalificati fiindca pe astia ai poate „umfla cu cel mult” salariul minim pe economie(si ala pe doua sau mai multe state de plata fictive) program de lucru ca la sclavi , perioada determinata de lucru,etc.toate aceste excrocherii fiind posibile datorita cardasiei lor cu mafia corupta din AJOFM-ul si ITM-ul local !!!…

  2. […] Patronii sălăjeni pun la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 139 de slujbe, o treime dintre acestea, în domeniul serviciilor, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj. Sălăjenii interesaţi să lucreze în industria lemnului pot alege unul dintre cele 35 de posturi neocupate, în timp oferta din confecţii cuprinde 33 de locuri de muncă. În această perioadă mai sunt diponibile 20 de joburi în construcţii, trei în industria alimentară şi două în comerţ. La mare căutare sunt muncitorii necalificaţi, pentru aceştia fiind disponibile 56 de posturi. În schimb, şomerii cu studii superioare continuă să fie neglijaţi, …mai multe stiri […]

Leave a Comment