Angajaţii Poştei din Sălaj au dat în judecată compania

Circa 400 de angajaţi ai Poştei din judeţul Sălaj au dat în judecată Compania Naţională Poşta Română pentru că nu şi-au încasat primele negociate şi cuprinse în contractul colectiv de muncă, aferente anilor 2009, 2010 şi 2011.
„Sălajul este unul dintre primele judeţe în care s-a făcut acest demers în instanţă. Se pare, însă, că justiţia funcţionează într-un mod ciudat, de vreme ce lucrătorilor din unele judeţe li s-a dat câştig de cauză, iar noi am pierdut acţiunea pe fond, la Tribunalul Sălaj”, ne-a declarat Călin Balog, preşedintele Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România – Filiala Sălaj.
Potrivit spuselor sale, fiecare salariat ar avea de recuperat circa 700 de lei, reprezentând primele de Crăciun şi Paşte iar pentru ca lucrătorii să intre în posesia acestei sume, Sindicatul a făcut contestaţie la Curtea de Apel Cluj.
Dacă vor avea câştig de cauză în instanţă, Compania Naţională Poşta Română ar avea de plătit poştaşilor sălăjeni peste 280.000 de lei.

Alte articole

One Thought to “Angajaţii Poştei din Sălaj au dat în judecată compania”

  1. Anonim

    din pacate, toate sindicatele postei au pierdut la curtea de apel cluj, doar nu degeaba e prieten mitea cu pivniceru….cine stie sa taca….

Leave a Comment