Angajările continuă în Sălaj. Noi oferte de muncă

Peste 120 de locuri vacante, oferite de agenţii economici din mediul privat, sunt disponibile în această perioadă prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj. Cele mai multe joburi sunt pentru: muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor – 49 de locuri, ingineri – şase locuri, mecanic auto – trei locuri, bucătar şi ajutor bucătar – cinci locuri, ospătar – un loc, tapiţer – zece locuri, strungar şi operator CNC – patru locuri şi cameristă – trei locuri. Din cele 127, locuri de muncă vacante declarate de angajatori la AJOFM Sălaj, şase sunt pentru persoane cu studii superioare – inginer instalaţii şi inginer constructor, iar 121 sunt pentru persoanele cu studii medii: tapiţer, mecanic auto, bucătar, ospătar, strungar, cameristă, muncitor necalificat etc . Oferta locurilor de muncă vacante la nivel național poate fi accesată pe site-ul www.anofm.ro în secțiunea Locuri de Muncă Vacante.

Peste 450 de locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Tot în această perioadă, prin intermediul serviciului Eures din cadrul AJOFM Sălaj, sunt disponibile 451 de locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European. Astfel, în Belgia sunt disponibile 155 de locuri de muncă pentru muncitor necalificat în agricultură, respectiv lucrător sezonier în horticultură – în seră, lucrător sezonier pentru cultivarea căpșunilor, lucrător sezonier pentru cultivarea florilor, lucrător sezonier pentru cultivarea legumelor; Olanda – 94 de locuri de muncă pentru culegător mere și pere, culegător căpşuni, culegător fructe, muncitor în pepiniera de flori în seră, culegător zmeură, legumicultor şi îngrijitor animale; Germania – 60 de locuri de muncă pentru şofer camion, curier colete și scrisori, încărcător/sortator corespondență, lucrător în bucătărie, bucătar , ospătar, educatoare/educator, tăietor de carne și lucrător în producție, tăietor de carne și lucrător în producție; Finlanda – 60 de locuri de muncă pentru sudor – lucrător în metal şi muncitor necalificat – culegător de căpșuni; Polonia – 36 de locuri de muncă pentru montator de instalații electrice, electronist-automatist, electronist, operator mașină, muncitor depozit, asistent producție, operator mașina CNC, lăcuitor/vopsitor, strungar/frezor, sudor MIG/MAG sau gaz şi lăcătuș; Irlanda – 20 de locuri de muncă pentru îngrijitor persoane; Norvegia – 14 locuri de muncă pentru inginer suport software, inginer asistență server și de rețea, instalator, manager instalații sanitare şi bucătar; Italia – 10 locuri de muncă pentru şofer autobuz; Malta – 2 locuri de muncă pentru consultant acvacultură, asamblator pneumatic și cablaj. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

One Thought to “Angajările continuă în Sălaj. Noi oferte de muncă”

  1. […] Peste 120 de locuri vacante, oferite de agenţii economici din mediul privat, sunt disponibile în această perioadă prin intermediul Citeste mai mult […]

Leave a Comment