Angajări în sistemul public. Concursuri la mai multe instituţii din judeţ

Angajările în sistemul public continuă în judeţul Sălaj. În această perioadă mai multe instituţii organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante. Astfel, Biblioteca Județeană „Ioniță Scipione Bădescu” Zalău organizează un concurs pentru ocuparea pentru o perioadă determinată a funcției contractuale de bibliotecar. Candidații interesați trebuie să îndeplinească anumite condiții: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul Științe umaniste și arte sau Științe sociale (conform Hotărârii de Guvern privind aprobarea Nomenclatorului domeniilor și al specializărilor/programelor de studii universitare și a structurii instituțiilor de învățământ superior pentru anul universitar 2022-2023), vechime minimă în muncă de șase ani și șase luni, cunoștințe de operare/programare calculator – nivel mediu. Cunoașterea unei limbi străine constituie avantaj, iar dicția potrivită în comunicarea cu publicul este, de asemenea, o abilitate necesară.

Inspector debutant la Primăria Jibou

Un alt concurs în sistemul public va avea loc la Primăria Jibou. Este vorba despre un post de inspector debutant la Serviciul Public de Gospodărie Comunală. Condiţiile specifice necesare pentru participarea la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt studiile  superioare de lungă durată, ramura de știință (RSl) științe economice, iar vechimea în muncă sau în specialitatea studiilor nu este necesară.

Concurs de angajare la Primăria Zalău

Tot în această perioadă, Primăria Zalău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unui post de referent în cadrul Direcției Patrimoniu – Serviciul Administrare Cinematograf Scala. Condițiile principale pentru partiparea la concurs sunt studiile liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat. Persoanele care vor să afle mai multe detalii cu privire la locurile de muncă vacante în sistemul public pot accesa site-ul posturigov.ro.

2 Thoughts to “Angajări în sistemul public. Concursuri la mai multe instituţii din judeţ”

  1. […] Angajările în sistemul public continuă în judeţul Sălaj. În această perioadă mai multe instituţii organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante. Citeste mai mult […]

  2. Sarkozi

    Toate posturile sunt deja ocupate de lingaii viitori sustinatori de partid

Leave a Comment