Amenzi de peste 136.000 de lei aplicate de polițiști în doar trei zile

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, polițiștii au intervenit în perioada 10-12 ianuarie, la peste 60 de evenimente, au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale și au constatat 27 de infracțiuni. Oamenii legii au intervenit la 61 de evenimente, dintre care 58 au fost sesizate prin apelul de urgență 112. În urma activităților, au fost constatate 27 de infracţiuni, din care trei la regimul circulației rutiere (conducere fără permis), 11 infracţiuni contra patrimoniului (tentativă de furt, furturi, distrugere), iar diferența au constituit alte fapte. De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 507 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 136.195 lei. Totodată, au fost reținute 25 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare. În perioada de referință nu au fost înregistrate accidente de circulaţie grave şi nici evenimente majore, cu impact asupra siguranţei publice. Acţiunile poliţiştilor vor continua şi în perioada următoare. Reamintim tuturor cetățenilor că polițiștii acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătiți să intervină atunci când situaţia o impune. De asemenea, polițiștii recomandă cetățenilor să se informeze cu privire la starea drumurilor, înainte de a pleca în călătorie, să se asigure că au autoturismele echipate corespunzător și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

 

One Thought to “Amenzi de peste 136.000 de lei aplicate de polițiști în doar trei zile”

  1. Anonim

    pai daca IPJ Salaj ar porni radarele fixe din Zalau, acest nr. de amenzi s-ar dubla si sumele aduse la bugetul local ar creste substantial pe pielea celor care incalca legea ! asta daca politia ar vrea sa-i sanctioneze pe cei care incalca legea FARA DISCRIMINARE !!!
    va puteti imagina ca aceste radare, aparate ultra performante ar putea pe langa viteza excesiva, depasiri pe linie continua, trecere pe rosu, fortari la semafoare, ar mai putea detecta in traffic MASINI FURATE, masini fara RCA, masini fara ITP, etc
    dar politia nu vrea asa ceva !!! politia este tot de partea lor, a infractorilor !!! caci cam astia ne conduc in ziua de azi si tot ei, infractorii, le dau pensii speciale si pensionare anticipata !!
    sau sa nu fie asa? sa o demonstreze !! dar ei prefera sa taca ca porcii in cucuruz !!!

Leave a Comment