Acțiunea de deratizare de pe raza municipiului a fost prelungită

Primăria Zalău anunță cetățenii că acțiunea de deratizare efectuată pe raza municipiului, continuă în aceste zile, perioada fiind prelungită până în data de 16 aprilie.

“Acțiunea de deratizare și dezinsecție din municipiul Zalău continuă până în jurul datei de 16 aprilie 2018. În prezent sunt efectuate tratamente de deratizare pe domeniul public și privat și tratamente de dezinsecție pe domeniul privat. Sâmbătă, 14 aprilie, sunt vizate unitățile de învățământ de pe raza municipiului”, anunță numicipalitatea. 

Prestatorul de servicii SC Coral Impex SRL efectuează tratamentele de deratizare și dezinsecție, echipele responsabile cu această acțiune ajungând, în aceste zile, în toate cartierele. Tratamentele de deratizare vizează domeniul public și privat al municipiului (gospodării individuale și scări de bloc), iar tratamentul de dezinsecție vizează domeniul privat, respectiv scările blocurilor. În funcție de condițiile meteorologice, perioada stabilită poate fi modificată până la acoperirea în totalitate a perimetrului stabilit.

 

 

Leave a Comment