A băut, s-a urcat la volan, dar a avut ghinion

Polițiștii rutieri desfășoară permanent activități, pe toate drumurile publice, pentru descurajarea celor care intenționează să conducă sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, dar și pentru tragerea la răspundere a celor care încalcă legea și pun în pericol siguranța traficului rutier, a șoferilor, pietonilor și celorlalți participanți la trafic. Astfel, pentru un zălăuan, ziua de marţi a fost una cu ghinion. Acesta a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice.

Marţi, 4 decembrie, la ora 16.30, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier a oprit pentru control un bărbat de 45 de ani, din municipiul Zalău, care conducea o autoutilitară pe Drumul Naţional 1F, prin localitatea Poarta Sălajului.

La testarea cu alcooltestul, rezultatul a indicat o valoare de  1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Fiţi responsabili în trafic! Alcoolul scade concentrarea, atenţia, reflexele şi viteza de execuţie a mişcărilor și reprezintă de cele mai multe ori cauza unor adevărate tragedii.

 

 

Leave a Comment