25 de infracțiuni și amenzi de peste 60.000 de lei în doar două zile

Polițiștii de la IPJ Sălaj au intervenit, în zilele de 4 și 5 octombrie, la peste 40 de evenimente la care au fost solicitați pentru a menține siguranța publică, majoritatea sesizate prin 112. De asemenea, au constatat 25 de infracțiuni și au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale.

În perioada 4-5 octombrie a.c., 55 de poliţişti au fost angrenați în acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Polițiștii au intervenit la 42 evenimente, dintre care 36 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 25 de infracţiuni (trei la regimul circulaţiei rutiere, opt contra patrimoniului, nouă contra persoanei, iar cinci au constituit alte fapte) şi au aplicat 232 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 60.945 lei. De asemenea, au fost reținute nouă permise de conducere și au fost retrase şase certificate de înmatriculare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătit să intervină atunci când situaţia o impune.

Alte articole

Leave a Comment