Trei firme din Şimleu vor moderniza saloanele Spitalului „Prof. dr. Ioan Puşcaş”

Trei importanţi agenţi economici din Şimleu Silvaniei şi-au manifestat dorinţa de a pune umărul la reabilitarea Spitalului Orăşenesc „Prof. dr. Ioan Puşcaş” din localitate. Potrivit informaţiilor furnizate de către primarul Septimiu Ţurcaş, este vorba despre companiile Simex, Ara România şi Silvania Worsted Spinning.
„Fiecare dintre acestea s-au arătat dispuse să suporte financiar cheltuielile pe care le presupune modernizarea a trei saloane ale spitalului”, a precizat edilul şimleuan, adăugând că datorită afluxului mare de pacienţi pe Secţia Medicină Internă, dar şi a condiţiilor precare de aici, s-a stabilit ca investiţiile să vizeze nouă saloane din această zonă.
Implicarea celor trei agenţi economici vine în contextul în care Primăria din oraşul de sub Măgura se pregăteşte să depună un proiect de eficienţă energetică a Spitalului Orăşenesc, în valoare de peste un milion de euro, ce prevede reabilitarea unui corp de clădire, înlocuirea uşilor, refacerea instalaţiei termice şi a cele sanitare, dar şi modernizarea sistemului de încălzire. Autorităţile speră să reuşească să doteze spitalul cu aparatură medicală modernă, inclusiv cu un computer tomograf, în acest sens solicitând Ministerului Sănătăţii peste 7 milioane de lei.

7 Thoughts to “Trei firme din Şimleu vor moderniza saloanele Spitalului „Prof. dr. Ioan Puşcaş””

 1. Anonim

  Foarte bine pentru cei implicați, asta înseamnă aport comunitar! Dar, don’șoara Vilcovschi, ordinea corectă a titlurilor este „Prof. dr.”, nu „Dr. prof.”, cum ai scris dta de două ori. Să zicem că nu e grav că nu știi, dar trebuia să verifici pe site-ul spitalului – e la un click distanță.

 2. anonim

  medici vor fi, oare

 3. Anonim

  La Urgenta , se gandeste cineva ? de fapt nu este urgenta , este camera de garda mai pe inteles dispensar .Diferenta este ca se lucreaza in regim de urgenta ,pretentii de urgenta doar ca personalul este platit la nivel de dispensar medical doar atat .Pe cand sectiile primesc sporuri pe care angajati de la urgenta (dispensar ) nu le primesc.Unde este dreptate fratilor ? veniti cu pretentii dar de fapt nu stiti in ce conditii sa lucreaza la ce riscuri sunt supusi angajati de la camera de garda .Se gandeste cineva la soarta acestor oameni si la conditiile din asa zisa URGENTA (dispensar) ???

 4. Anonim

  fraieri delaurgenta

 5. Anonim

  mult va mai plingeti cei dela urgenta ptr ce

 6. Anonim

  Inchideti tot ce inseamna spital in Simleu. E mai bine pentru noi toti!

Leave a Comment