Sunt disponibile bilete de tratament în 17 stațiuni

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Casa Județeană de Pensii Sălaj (CJP), este disponibilă o nouă tranșă de bilete de tratament. În comunicat se precizează că pentru seria 8, CJP Sălaj i-au fost repartizate un număr de 140 bilete de tratament. Acestea pot fi folosite pentru odihnă, relaxare și tratament  în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Mangalia, Neptun, Ocna Șugatag, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei.

Un astfel de bilet de tratament acoperă un sejur de 16 zile. Sunt incluse cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile. Biletele pot fi ridicate de către persoanele care se află în repartiție, de la sediul instituției începând din 8 iunie și până în data de 15 iunie, între orele 8 – 14, iar vineri acestea se pot ridica doar între orele 8 – 13. După această perioadă va urma redistribuirea biletelor de tratament alocate şi neridicate de către persoanele care s-au aflat în repartiție. Redistribuirea biletelor de tratament se va face în funcție de punctajul obținut în urma depunerii cererii și va avea loc în perioada 15-22 iunie. Pentru acest an au fost depuse, până la acestă dată, 2.201 de cereri pentru acordarea de bilete de tratament.

Este bine de știut că biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular, prin procură autentificată din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament. Pentru eliberarea biletelor de tratament este necesar ca beneficiarii să prezinte următoarele documente: actul de identitate în original, cuponul pentru plata pensiei din luna mai (copie și original) sau adeverința eliberată de către angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare eliberării biletului, precum și biletul de trimitere formular cu regim special eliberat de către medicul de familie sau cel de specialitate (copie și original). Este important ca pe biletul de trimitere să se specifice, în mod clar, stațiunea în care cadrul medical în cauză (de familie sau de specialitate) recomandă efectuarea tratamentului balnear de către beneficiar.

Persoanele interesate în mod direct de modalitatea de obținere a unui bilet de tratament sau cei care doresc alte informații și/sau detalii suplimentare se pot adresa Compartimentului Bilete de Tratament din cadrul CJP Sălaj precum și telefonic la 0260.622.990 sau 0799.902.699.

 

2 Thoughts to “Sunt disponibile bilete de tratament în 17 stațiuni”

  1. […] Potrivit unui comunicat de presă transmis de Casa Județeană de Pensii Sălaj (CJP), este disponibilă o nouă tranșă de bilete de tratament. În comunicat se precizează că pentru seria 8, CJP Sălaj i-au fost repartizate un număr de 140 bilete de tratament. Acestea pot fi folosite pentru odihnă, relaxare și tratament  în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Mangalia, Neptun, Ocna Șugatag, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei. Un astfel de bilet de tratament acoperă un sejur de 16 zile. Sunt incluse… Citeste mai mult […]

  2. […] Potrivit unui comunicat de presă transmis de Casa Județeană de Pensii Sălaj (CJP), este disponibilă o nouă tranșă de bilete de tratament. În comunicat se precizează că pentru seria 8, CJP Sălaj i-au fost repartizate un număr de 140 bilete de tratament. Acestea pot fi folosite pentru odihnă, relaxare și tratament  în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Mangalia, Neptun, Ocna Șugatag, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei. Un astfel de bilet de tratament acoperă un sejur de 16 zile.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment