Șimleuanul Alex Moisi se luptă în continuare cu leucemia. Orice leu îi poate aduce o șansă la însănătoșire, o șansă la viață!

Alex MoisiFram, cum îl alintă prietenii, tânărul din Șimleu Silvaniei care se luptă de câteva luni cu o afecțiune gravă, leucemia, a dorit recent să le mulțumească celor care până acum au contribuit la șansa lui de însănătoșire. Tânărul șimleuan așteaptă ca suma necesară deplasării în străinătate pentru tratament să fie strânsă, având grijă să specifice faptul că orice sumă care va fi în plus, va ajunge către un alt caz, un alt om aflat în nevoie, într-o situație medicală. Alex Moisi a postat recent și un mesaj de mulțumire, pe Facebook.

“Bună dimineața, oameni faini! Până acum, cu ajutorul vostru am reușit să adunăm aproximativ 40.000 €, din aproximativ 150.000 €. Las aceste cifre cu aproximație, pentru că nu cunosc un preț exact (pentru tratamentul din străinătate n.red.), ci doar aproximativ. Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru eforturile depuse până acum, am încredere în voi, cei ce mă susțineți, și consider că voi reuși cu ajutorul dumneavoastră să strâng suma necesară. Mi-am promis mie și cu ocazia asta vă promit și vouă că fiecare bănuț adunat peste suma necesară intervențiilor de care am nevoie se va îndrepta cu pași grăbiți spre salvarea unei alte vieți. Doar împreună putem să colorăm situațiile gri care apar în drumul nostru! Vă pup și vă îmbrățisez pe toți, abia aștept să ne revedem!”, a scris Alex Moisi pe pagina sa de socializare, zilele trecute.

Alex Moisi așteaptă în continuare ajutorul nostru, pentru a ieși învingător în lupta crâncenă pe care o duce cu o boală foarte dificilă. Doar cu sprijinul nostru, al celor mulți, Alex poate avea o șansă la vindecare, una care depinde extrem de mult de partea materială – strângerea unei sume pentru ca el să poată beneficia de tratament complex la o clinică din străinătate. Alex a urmat, în țară, mai multe ședințe de chimioterapie și alte terapii, însă pentru a avea o șansă la vindecare este nevoie de alte forme de tratament și foarte posibil de un transplant medular, proceduri ce pot fi efectuate  la clinici din afara țării. Persoanele fizice sau juridice care doresc să îl ajute pe Alex Moisi pot trimite sprijinul lor, indiferent cât de mic este, în următoarele conturi:

Denumire cont: Sprijin ptr. Alex.

Titular cont: MOISI LOREDANA-IOANA.

Cont RON: RO38BTRLRONCRT0283341502

Cont Euro: RO15BTRLEURCRT0283341501

Cont Lire: RO70BTRLGBPCRT0283341501;

Cont Dolari: RO19BTRLUSDCRT0283341501

 

 

Leave a Comment