Şefa Secţiei Cardiologie de la Spitalului Judeţean, găsită în incompatibilitate de ANI

Şefa Secţiei Cardiologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, medicul Minodora Bogdan, a fost găsit în incompatibilitate, ca urmare a deţinerii simultane de funcţii. Potrivit comunicatului de presă remis de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), inspectorii instituţiei au constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul a 15 foşti sau actuali şefi de secţii, doi foşti sau actuali directori medicali şi un manager de spital, pe lista făcută publică aflându-se şi medicul sălăjean. „Bogdan Minodora, şef Secţie Cardiologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, judeţul Sălaj, se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 1 august 2007 întrucât deţine, simultan, funcţiile de şef secţiei şi administrator al SC Policlinica Doctor Bogdan SRL. Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispoziţiile art. 180, alin. (1), lit. b) coroborate cu dispoziţiile art. 184, alin. (12) din Legea nr. 95/2006 (în forma în vigoare până în data de 28.08.2015), respectiv, dispoziţiile art. 178, alin. (1), lit. b) coroborate cu dispoziţiile art. 185, alin. (15) din Legea nr. 95/2006, în vigoare în data de 28 august 2015”, se precizează în sursa citată.
Contactat managerul celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ, Laurenţiu Barna, a declarat că, în aceste condiţii, medicul va fi eliberat din funcţia de şef de Secţie. „Nu ştiam de raportul ANI. Va fi suspendată din funcţie, oricum, îndeplineşte şi condiţiile de pensionare. Va fi numit un şef de Secţie interimar până la organizarea concursului”, a punctat scurt directorul Spitalului Judeţean.
De cealaltă parte, doctorul cardiolog Minodora Bogdan susţine că este revoltată pe sistem întrucât se simte nedreptăţită. „Am trimis justificarea Agenţiei, iar clinica figurează pe numele fiicei mele. Nu am mai primit nimic de la ANI. Am crezut că s-a încheiat. Ba mai mult, am dat un examen de pentru funcţia de şef de secţie. Spitalul trebuia să nu îmi aprobe dosarul dacă, conform legii, eram incompatibilă. Nu am studii juridice, din moment ce mi s-a aprobat consider că am păcătuit fără voie. Sunt foarte revoltată pe acest sistem care nu ne informează. Oare juriştii care ne angajează de ce nu ne avertizează? Oricum peste o lună mă pensionez, însă după 40 de ani de muncă, în care ai luptat să ajuţi, să salvezi vieţi, să ai parte de o astfel de nedreptate? Sunt foarte revoltată”, a declarat medicul sălăjean.

12 Thoughts to “Şefa Secţiei Cardiologie de la Spitalului Judeţean, găsită în incompatibilitate de ANI”

 1. Boktarel

  Lasa tanti si pe altii,ca v-ati facut plinu’ si tu si musiu sotzu’……………….:)
  Si cabinet si spital,…….
  .Fie-va bugat!

 2. Anonim

  Doamna medic, invocarea necunoasterii legii nu te absolva de raspundere, stiu asta si elevii de liceu. Iar chestia cu „pe numele rudei” este exact jmecheria pentru a nu respecta legea, pe care o cunosteai perfect, de aceea ai si procedat asa.

 3. medic

  da sa anulezi un examen cu tupeu la indicatiile stii tu cui,nu e revoltator?important e sa ramina Kacz in spital si sa iasa si seful lui la pensie deodata cu dumneata ca n-a incaput nimeni de voi.
  Toate se platesc in viata!

 4. Anonim

  oare cati oameni are pe constiinta incompetenta asta ?

 5. Aaaaa

  Ai salvat vieti ? Poate dar numai banii ai vazut, pe cati ai trimis de la spital la cabinetul particular sa te astepte ca sa iei banii criminalo? Cum e cu viorel almasan care a murit la tine in cabinet si lai dus la spital? Cum e cu alti oameni care au facut infarct la tine in cabinet trimis de la urgenta de la spital? Si ai zis ca nu are nimic ? Si spui ca esti medic si ca ai salvat vieti? Esti doar o comercianta ca multi alti medici care nu vedeti decat bani
  Lucrati 3-4 ore poate 5 la spital si fuga fuguta la cabinet, ba mai si trimiteti oamenii sa va astepte acolo din urgenta
  RUSINE

 6. Anonim

  OAMENI INTERNATI IN SPITAL SI DUPA-MASA CHEMATI LA EA LA CABINETUL PARTICULAR. BOLNAVI IMBRACATI IN HAINE DE SPTITAL BOLNAVI DE INIMA S STAU CU ORELE CA LA TARG SA LE VINA RANDUL.
  NESIMTIRE!BSI NE MIRAM CA SUNT BACTERII SI VIRUSI IN SPITAL.

 7. Anonim

  V-ati batut joc de pacienti si tu si aproape toti care aveti cabinete. nu va satura d-zeu si nu aveti rusine. si apoi va plangeti ca nu aveti bani. nu aveti inima si nici rusine. aveti tupeu mult si tat rabdam ca sa nu ne faceti mai rau de aia tace lumea ca sa nu ajunga pe mana voastra.

 8. Anonim

  Asai ca-i urit ce scriu oamenii?Dar nu-i fum fara foc! N-as vrea sa fiu in locul dumneavoastra!
  Nu prea m-as simti confortabil cind ies la cumparaturi sau la biserica.

 9. Anonim

  Adevarul e ca unii se cred de neinlocuit si or iesii din spital numa pe usa de la capela spitalului cu picioarele inainte! In loc sa-si vada de batranetile si pensiile lor, sa fac loc la tinerii medici sa nu mai plece in strainatate, in loc sa-si continuue activitatea daca vor la cabinetele particulare, ei stau si „capuseaza” spitalul si sug de la bolnavi ultima bruma de bani! E buna afirmatia de mai sus cu jena care ar trebui sa o simta genul asta de medici cand merg (daca merg) la Sfanta Biserica sau cand ies pusr si simplu pe strada! Pacat ca nu mai este demnitate umana!

 10. Tăunul

  Vasăzică ANI s-a sesizat după 9 ani de incompatibiliate, atunci când doctoriţa Bogdan se pensionează. INCREDIBIL !

 11. sarut mina doamna doctor,pe mine m-ati tratat bine si mi-ati dat un sens sanatatii mele,Va doresc sa va pensionati si sa aveti parte de pensie.

 12. Inimosu'

  Vorba englezului: „Good riddance to bad luck”, sau pe romaneste – „Drum bun si cale batuta …” (continuarea nu o scriu din respect pentru tastatura)

Leave a Comment