Se caută manager pentru Spitalul din Şimleu Silvaniei

 

Consiliul de Administraţie al Spitalului Orăşenesc „Prof. Dr. Ioan Puşcaş” din Şimleu Silvaniei organizează luna viitoare concurs pentru ocuparea funcţiei de manager al unităţii medicale. Cei interesaţi mai au la dispoziţie mai puţin de două săptămâni pentru a-şi depune dosarele, ultima zi pentru înscrieri fiind 2 decembrie.
La concursul de selecţie se pot înscrie candidaţii care întrunesc cumulativ o serie de condiţii, precum: sunt absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă, sunt absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului Sănătăţii, ori sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ, organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii. De asemenea, trebuie să aibă cel puţin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii, nu sunt condamnaţi penal sau în curs de urmărire penală, sunt apţi din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic) şi nu au vârsta de pensionare, conform legii.
Concursul se va desfăşura în perioada 9 – 10 decembrie şi va consta într-un test grilă de verificare a cunoştinţelor, o probă de susţinere a proiectului de management şi un interviu.
Postul a fost scos la concurs după ce mandatul actualului manager a expirat. „Se organizează concurs întrucât mandatul meu de manager interimar expiră. Normal, interimatul se va încheia în luna ianuarie. Până în prezent, nu a fost depus niciun un dosar pentru participarea la concurs”, a explicat directorul unităţii medicale, Dorel Cherecheş. Conform spuselor sale, acesta a preluat conducerea spitalului şimleuan în luna februarie a anului în curs.

One Thought to “Se caută manager pentru Spitalul din Şimleu Silvaniei”

  1. Anonim

    Chiar sunt curios cat mai functioneaza spitalul? Cum sa faci linii de garda cu 3 medici de specialitate?

Leave a Comment