Sălajul rămâne lider în clasamentul infectărilor cu noul coronavirus

Sălajul este în continuare lider în clasamentul național la infectările cu noul coronavirus, cu cea mai mare incidență – 5, 17. Este pentru a patra zi consecutiv când județul se situează pe locul I în ceea ce privește numărul de cazuri pozitive noi înregistrate la nivel național, urmat de județul Cluj – 4.98, județul Alba – 4.46 și  județul Timiș – 4.36.

6 Thoughts to “Sălajul rămâne lider în clasamentul infectărilor cu noul coronavirus”

 1. Anonim

  Ce sa mai comentezi,personal am votat dreapta dar imi dau seama ce mare greseala am facut si sunt convis ca mai sunt multi ca mine.Ei nu iau masuri pentru a nu le scadea din voturi dar sunt convinsa ca se inseala.
  Nu le pasa de oameni decat de alegeri.Ma gandesc totusi pana unde merge degradarea morala si ma intreb, nu va este frica macar de Dumnezeu???
  In Maramures sunt carantinate 5 localitati cu incidenta infectarii mai mica ca in Salaj dar cred ca acolo nu este administratia colorata in rosu.

 2. Anonim

  Cu un cântăreț la șefia. Consiliului Județean ce așteptări sa mai ai? Oameni buni va fi mult mai rău!!! Pe ăștia ce ne conduc ii

  doare in cur de populație!!! Va fi crunt!!!

 3. Anonim

  Cu un cântăreț la șefia. Consiliului Județean ce așteptări sa mai ai? Oameni buni va fi mult mai rău!!! Pe ăștia ce ne conduc ii

  doare in c….de populație!!! Va fi crunt!!!

 4. Anonim

  Ce frumos și ce bine ca suntem pe toate posturile de TV!!! Doar cu așa ceva puteam ieși in fata!!! Cinste aleșilor locali !!! Cantăreți , veterinari! Ce sa așteptăm? Niște nemernici!!!

  ,

 5. 403

  Uitați-vă din ce parte a țării sînt județele „verzi”, unde băieții jmecheri de la DSP fac doar cîteva teste pe zi!

 6. Anonim

  Sa trăiască DSP-ul și ai lui conducatori! Pot sa o și cânt!

Leave a Comment