Sălăjenii se pot programa online pentru consultații la Spitalul Județean de Urgență din Zalău

Spitalul Județean de Urgență Zalău vine în sprijinul pacienților, iar începând cu data de 15 martie a dat în funcțiune o nouă platformă de programări online, care permite efectuarea unei programări la consultație în cadrul Ambulatoriului de specialitate, în mod rapid și eficient. Platforma de programări online poate fi utilizată prin accesarea site-ului www.spitalzalau.ro, secțiunea „Programări online”. Programările pot fi efectuate fie prin selecția specialității medicale dorite, fie prin selecția automată a medicului dorit. În urma selecției specialității/medicului dorit, platforma afișează automat primul interval disponibil pentru efectuarea programării la consultație. Informațiile și disponibilitatea locurilor se actualizează în timp real. În cazul în care o persoană deja programată renunță la programare, locurile se eliberează automat. Pentru cabinetele următoare, programările se efectuează accesând numerele de telefon disponibile în cadrul platformei de programări, la Secțiunea Informații utile: Chirurgie și Ortopedie Infantilă, Diabet Zaharat Nutriție și Boli Metabolice, Hematologie, Neurologie Pediatrică, Psihiatrie, Psihiatrie Pediatrică, Psihologie Pediatrică, Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie.

2 Thoughts to “Sălăjenii se pot programa online pentru consultații la Spitalul Județean de Urgență din Zalău”

  1. […] primul interval disponibil pentru efectuarea programării la consultație.… Articolul Sălăjenii se pot programa online pentru consultații la Spitalul Județean de Urgență din Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Sorina

    Scrieți și dacă ma programez acum rândul o sa-mi vina prin Iulie August , când probabil o sa fiu mort! !!! Asta de ce nu o dezvăluiți?

Leave a Comment