Sălăjencele se pot testa gratuit HPV și Babeș-Papanicolau la Cluj Napoca

Femei din județele Bihor, Bistrița, Cluj, Maramureș și Sălaj se vor putea testa gratuit HPV și Babeș-Papanicolau la Cluj-Napoca.

Timp de trei zile, 28, 29 și 30 ianaurie, testările vor fi efectuate la VIVO! Cluj-Napoca, în intervalul orar 10-17, de către personal medical specializat, potrivit știridecluj.ro. Potrivit aceleiași surse, Institutul Oncologic va trimite o unitate medicală mobilă, complet utilată și asistată de personal autorizat, demersul având ca scop prevenirea și depistarea precoce a cancerului de col uterin. Conform știridecluj.ro, la acțiune pot participa femei cu vârsta cuprinsă între 24 și 64 de ani.

Fotografie cu caracter informativ

2 Thoughts to “Sălăjencele se pot testa gratuit HPV și Babeș-Papanicolau la Cluj Napoca”

  1. […] Femei din județele Bihor, Bistrița, Cluj, Maramureș și Sălaj se vor putea testa gratuit HPV și Babeș-Papanicolau la Cluj-Napoca. Timp de trei zile, 28, 29 și 30 ianaurie, testările vor fi efectuate la VIVO! Cluj-Napoca, în intervalul orar 10-17, de către personal medical specializat, potrivit știridecluj.ro. Potrivit aceleiași surse, Institutul Oncologic va trimite o unitate medicală mobilă, complet utilată și asistată de personal autorizat, demersul având ca scop prevenirea și depistarea precoce a cancerului de col uterin. Conform știridecluj.ro, la acțiune pot participa femei cu vârsta cuprinsă între 24 și…  » Citeste mai mult […]

  2. Off off

    Dar de ce in Cluj si nu in Zalau?piate pe drum mai primim si ceva.bonus ,un covit s au omicron….

Leave a Comment