Sălăjeancă infectată cu coronavirus, decedată într-un spital din Cluj

O sălăjeancă, infectată cu noul virus Covid-19, a murit într-un spital din Cluj-Napoca. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, decesul a fost înregistrat în cursul zilei de joi, 16 aprilie, fiind al 397- lea deces înregistrat la nivel național. ”Bolnava avea domiciliul în județul Sălaj, dar era internată în Institutul Oncologic Cluj-Napoca din 2 aprilie 2020 – tratament oncologic. A fost atribuită județul Cluj pentru că în Institutul Oncologic Cluj-Napoca este un focar de COVID-19 la bolnavi și personalul medico-sanitar”, se arată în informarea emisă  de Instituția Prefectului Sălaj. Femeii i-au fost recoltate probe pentru Covid-19 în 11 aprilie și tot în aceeași zi, în urma testului, rezultatul a ieșit pozitiv. În 16 aprilie a decedat.  Femeia avea și alte boli.
În județul Sălaj, vineri , 17 aprilie 2020, potrivit ultimei raportări de la ora 13, se află în carantină 224 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 610 persoane. De asemenea, nu a fost raportat niciun caz nou de infectare cu noul virus.

Alte articole

3 Thoughts to “Sălăjeancă infectată cu coronavirus, decedată într-un spital din Cluj”

  1. TERENTE

    Bai Anonim, asa spui, in Vinerea Mare, despre o FEMEIE care a murit in asemenea conditii? Uite, 13 persoane apreciaza stirea si, poate, au zis: Dumnezeu s-o ierte! Sa-ti fie rusine, ba nu, de Paste, sa mananci plm, cum zici cu nerusinare… Iti va veni si tie randul!

  2. Anonim

    Nu mai stergeti comentariile, nu se intelege nimic !

  3. Anonim

    Totusi de unde anume era femeia sa constientizam si noi ca zona poate fi infectata

Leave a Comment