S-au afișat rezultatele la concursul pentru șefia CAS Sălaj. Singurul candidat prezent, declarat respins

Singurul candidat care a participat la concursul pentru șefia Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj, din cei doi înscriși în cursă, a fost declarat respins. Rezultatele la prima probă a concursului, cea scrisă, desfășurat în 6 mai la București, au fost făcute publice de comisia de concurs a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS). La concursul pentru postul de director general al CAS Sălaj s-au înscris Elisabeta Ionescu – fost director economic la Spitalul Județean de Urgență Zalău și fostul edil al municipiului Zalău, Radu Căpîlnașiu, acesta din urmă neprezentându-se la proba scrisă. Astfel, economistul Elisabeta Ionescu a obținut 61,05 de puncte și a fost declarat respins. Pentru proba scrisă timpul de lucru alocat a fost de trei ore. Comisia de examen a elaborat două variante de concurs, iar unul dintre candidaţi a extras în prezența celorlalți candidați una dintre acestea.

40 de posturi de directori la casele de asigurări de sănătate, scoase la concurs

La nivelul țării, 40 de posturi de directori la casele de asigurări de sănătate au fost scoase la concurs. La acesta, care a avut loc în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, ar fi trebuit să se prezinte 54 de candidaţi care au fost admişi la proba scrisă în urma selecţiei dosarelor depuse (60 în total). Dintre cei 54 s-au prezentat doar 33 de candidaţi.

 

Actualul director, numit prin ordin 

În prezent șefia CAS Sălaj este asigurată de medicul Daniela Otilia Cordea, printr-un ordin emis de președintele CNAS  în 19 mai 2020. La data precizată, medicul Cordea, care a ocupat funcția de director adjunct la CAS Sălaj, a preluat funcția de conducere a instituției sălăjene, ocupată prin concurs din anul 2017 de către dr. farmacist Olga Stana. Aceasta din urmă a fost numită director interimar la CAS Sălaj în luna septembrie 2015, iar din luna mai a anului 2017, Olga Stana a ocupat funcția  de director general prin concurs.

3 Thoughts to “S-au afișat rezultatele la concursul pentru șefia CAS Sălaj. Singurul candidat prezent, declarat respins”

 1. Anonim

  Vai de capul ei sanatate daca Ioneasca s-a vrut sefa !?

 2. Anonim

  Capalnasiu nu a avut timp sa invete?

 3. Xxx

  Chiar daca a fost respinsa a obtinut un punctaj bun,locul 6 la nivel de tara,nu e rau!
  De multe ori,poate de cele mai multe ori,trebuie sa ai si un gram de noroc.Felicitari totusi si nu va descurajati!!

Leave a Comment