Rodica Albert – noul manager al Spitalului Județean

Rodica Albert este noul manager al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Zalău. Aceasta a fost numită în funcție de reprezentanții  Consiliului Județean (CJ) Sălaj, în subordinea căreia se află unitatea spitalicească. Numirea, dar și prezentarea noului manager, a fost realizată de președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, în cadrul unei conferințe de presă susținută în cursul zilei de marți, 9 martie și vine în urma demisiei fostului manager Georgeta Fiț – medic pediatru. Actualul director al celei mai mari unități spitalicești din județ este de profesie jurist și a fost director de relații contractuale la Casa de Asigurări de Sănătate Sălaj, cu o experiență de peste 11 ani în instituția precizată. Albert Rodica, în vârstă de 46 de ani, este și soția primarului comunei Fildu de Jos, Albert Nicolae (actualmente PNL, fost PSD). Noul manager, în care președintele CJ Sălaj și-a pus toată încrederea că va manageria la superlativ activitatea SJU pentru ca pacienții să poată beneficia de un act medical de calitate, este numit pentru o perioadă de șase luni. În opinia președintelui CJ Sălaj, noul manager a dovedit că este un om cu experiență și în domeniul medical și în activitatea sa “n-a bârfit nici măcar un minut pe cineva, a fost obiectivă. Știe plusurile și minusurile (…). Are aptitudini de lider, iar oamenii valoroși vor fi în atenția noastră”, a menționat  președintele CJ Sălaj – Dinu Iancu Sălăjanu.

25 Thoughts to “Rodica Albert – noul manager al Spitalului Județean”

 1. Anonim

  Un salar de 18000 + 340 normă de hrană nejustificat. În cazul de față, o mediocritate umană, numită politic, o să sugă anual peste 216.000 lei din banii publici, enorm! Medicii de ce nu merită atâta?

 2. eu

  penibla numirea. In afara faptului ca e nevasta unui primar pnl, nu are nicio calitate. Inca o numire jenanta marca PNL. Dezamagitor

  1. Doni

   Penibili! Atat „guvernul meu” cat si ” partidul meu”. Acest cantaret, face o ” altfel de politica”, care socheaza normalitatea!. PNL, PSD , AUR, acelasi amatorism de provincie! Aceste personaje nu au condus pe nimeni in viata lor! P.S. Pardon- au condus masina personala, si aia prost!

 3. Anonim

  de ce nu faceti concurs pe bune ?

  1. Doni

   „Cantaretul” este o piesa de baza, in proiectarea si punerea in practica, a ceea ce deja multi anticipeaza – soarta PNTCD pentru acest PNL ( diluat 60% cu PD-isti si 10 % cu PSD-isti)!

  2. Doni

   Astia, nu au auzit ce este acela „concurs”! Doar au auzit ca exista asa ceva, in sectoare unde se impune peofesionismul si competenta. Nu este cazul la „guvernul meu” si ” partidul meu”.

 4. Anonim

  Domnul primar sau doamna doctor va face naveta intre Zalau si Fildu de Jos ?

  1. Anonim

   E jurist dna, nu medic

  2. Anonim

   De la nașu mare de la Bucuresci, sa traiasca, la mulțean! 🙏🍾🥂

 5. Anonim

  12 32 ,medicii au mai mult .13 11 la fel ca numirile pesediste,punct.13 38 concurs? In alta viata.14 50 ,chiar nu conteaza.14 59 e managerul SJS nu director medical,deci nu se impune calificarea de medic.Asta la Vista!

 6. Anonim

  G R E T O S !!!!

 7. Florisandru

  Păi asta nu-i cea numită la casa de sănătate în locul fostei directoare angajată prin concurs??Noa așe ne trebe.Amu județu’-i și sărac și… Văi de noi!

 8. Anonim

  De la un salariu de 7000 lei /luna la 22000 lei / luna este ceva …..si cred ca la firma PAPER FILD SRL unde este patroana va putea ACUM sa depaseasca usor 1000000 cifra de afaceri….

 9. Anonim

  Neinteresant d commenturile.

 10. Eu

  Penibila conferinta de presa. Nu doar ca presedintele CJ a declarat ca unul dintre motivele pt care a fost numita director e ca nu barfeste, ci si ca a vorbit cu ea inca din septembrie. Culmea cum a venit exact la timp demisia Georgetei Fit. Facatura, nu alta. Iar noul manager a spus ca are deja pregatita lista cu ce are de facut. Cand a avut vreme sa se pregateasca? De ieri pana azi? Nu cred. Lui Fit i s-a copt-o inca din septembrie. A rezistat si ea cat a putut presiunile. Nimanui nu i se pare ciudat ca toti directori schimbati si-au dat demisia de buna voie cica: si Fit si Galateanu si Budusan. A dracului coincidente! Oare cine urmeaza???? Beavo Augusta pt modul in care ai scris articolul. Daca nu aminteai de chestia cu barfitul, nu aveam curiozitatea sa urmaresc un presedinte de CJ penibil intr-o conferinta penibila. Oare ce face biroul de presa plin de jurnalisti numai unul si unul, cum se lauda singuri prin targ?

 11. Eu

  O conferinta de presa penibila si un presinte si mai penibil? Cum sa spui ca o numesti director de spital pt ca nu barfeste? Cum sa declari ca ai luat legatura cu ea din septembrie ca cica stie ce e la spital? Madam asta e director de relatii contractuale la CAS din vara, de cand sotul primar a trecut la PNL. Cum sa spui ca proaspat numit director ca ai o lista cu ce vrei sa faci din moment ce se presupune ca tu ai aflat ieri ca azi vei fi numita director? Asta dovedeste ca lui Fit i s-a copt-o inca din septembrie, dar a rezistat pana acum presiunilor. O beica nimeni numita director intr-o asemenea functie grea? Bravo Augusta pt ca ai amintit in articol de treaba cu barfa. Altfel nu as fi avut rabdare sa ascult cea mai penibila conferinta sustinuta de cel mai penibil presdinte de CJ. Unde sunt celebrii jurnalisti care au lasat presa locala fara profesionisti, dupa cum scria un pseudo ziarist zilele trecute si carora consilierii judeteni in frunte cu Dinu le-au marit salariile cu 25 la suta? Culmea cum toti directorii isi dau demisua: si Fit si Galateanu si Budusan. A dracului coincidenta

  1. Pt EU

   Super punctul de vedere al EU . Faptul ca d-nu-l CJ amintește despre “bârfa” spune tot. Cât penibil!!!!

  2. Anonim

   Ce prezentare! Este soția lui…. , nu “bârfe”. Ce poti sa spui, niște lelițe masculine di feminine.

 12. Anonim

  Multa m#ie tuturor pesedeilor de mai sus! Ciocul mic si joc de glezne in opozitie.

 13. Acelasi EU

  Eu sunt votant PNL, dar azi mi-a fost greata de ceea ce am auzit la conferinra. Si mi-a fost jena ca am votat PNL. Asa ca dragule anonim de la 19.06, canta la alta masa. Incet, va ciuruiti singuri

 14. Tot EU

  Iar numirile cel putin penibile din ultima vreme: Maghiu la Statistica, Ilea la Justitie, fata mogulului Simex din CJ si anume Dumitru Blaga in diverse CA de la nivel national si ca si consilier personal al lui Bode, Dana Crisan la ORSA sau cum s-o numi institutia, a fiului ei la Compania de Apa, punerea pe lista la CL Zalau a Mihaelei Muresan care isi cauta si ea un loc de munca, daca nu l-o fi gasit intre timp si a lui Vadan, nu fac decat sa va scada in ochii alegatorilor. Sunteti la fel ca cei din PSD. Regret ca am votat PNL. Pe mine nu ma reprezinta astfel de oameni. Si nu ultimul, Paul Gorgan la cabinetul lui Dinu, fost taximetrist si angajat la Clio SRL. Ziarist a fost acum 10 ani cand Munteanu ii facea articolele si Gorgan le semna. Sunteti PENIBILI

 15. caica

  da vaz ca pesdistii nu macaie…..

 16. Cris

  Iancule, Iancule!!! Baga-te in ei de pesedisti ca au prins radacini peste tot prin judet de pe vremea lui Marc. Da-i de pamant ca judetul nu se va dezvolta altfel cu caracatita pesedista ramasa in toate structurile ierarhice. Stiu oamenii muncitori din spital ce fel de oameni a adus psd si cum au fost castigate concursurile, mai ales ca nu conteaza cine si cat de bine ii pregatit, conteaza cine evalueaza. Asa a castigat concursul si doamna Pop, sefa militianului senator deci daca ai un pic de creier poti sa-ti dai seama de marea schema pusa la punct de pe vremea lui Dragnea. M..e PSD!

  1. Anonim

   cam asa a fost numita si Rodica Albert director cum a castigat doamna Pop functia. Acelasi lucru face si pnl ca si psd

   1. Cris

    Poti sa te interesezi legat de cele doua doamne sa vezi cam care ii considerata mai capabila si apoi poti analiza mai clar situatia.

Leave a Comment