Operație complexă realizată cu succes de medicul Florian Neaga

Spitalul Județean de Urgență Zalău a marcat cea de-a 1.010-a intervenție de endoprotezare articulară efectuată în cadrul Secției de Ortopedie și Traumatologie. Intervenția a fost realizată zilele trecute de o echipă de profesioniști coordonată de medicul Florian Neaga. Realizarea acestor intervenții chirurgicale a fost posibilă prin implicarea medicilor din Secția de Ortopedie-Traumatologie – dr. Horea Cucuian, dr. Ciprian Nagy, dr. Gheorghe Nagy și dr. Szasz Botond, alături de asistenții instrumentari din Blocul Operator precum și asistenții medicali, kinetoterapeuții și infirmierele din Secția Ortopedie. Un rol deosebit de important în reușita acestei operații a avut-o și personalul Secției de Anestezie-Terapie Intensivă, coordonată de dr. Viorel Vereș. Endoprotezarea articulară sau operația de protezare a unei articulații (șold, genunchi cel mai frecvent) este cea mai eficientă metodă de tratament în cazul patologiilor degenerative sau traumatice ale articulațiilor și devine o intervenție chirurgicală ortopedică tot mai frecvent întâlnită, fiind o operație ce permite restabilirea mobilității pierdute a articulațiilor. Tipul de proteză care se impune este diferit pentru fiecare pacient în funcție de vârstă, diagnostic și rezultatul funcțional urmărit, însă în toate cazurile, adresarea timpurie a pacientului la medicul ortoped asigură tratamentul optim. În urma intervenției de endoprotezare și a parcurgerii terapiei de recuperare, beneficiile aduse calității vieții sunt incomensurabile.

7 Thoughts to “Operație complexă realizată cu succes de medicul Florian Neaga”

 1. […] din Secția Ortopedie. Un rol deosebit de important în reușita… Articolul Operație complexă realizată cu succes la Spitalul Județean de Urgență din Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

 2. Ioan

  Felicitări întregi echipe oameni de valoare Respect

  1. Prof. Marin ȘTEFAN

   De aici. de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, spun și recunosc faptul că inovațiile materialelor și cele ale tehnicilor medicale din acest domeniu sunt de mare succes. Iar domnul doctor Florian Neaga este un specialist ortoped de necontestat. Felicitari, domnule Doctor! Și, deopotrivă, mulțumiri pentru tratamentele medicale de care am beneficiat și eu! Marin ȘTEFAN

 3. Terhes Rodica

  Felicitari maxime!
  Un mare talent și un mare, mare om.Sanatate și numai bine maestrului dr.Florian Neaga.

 4. Geta Oroian

  Ca și în domeniul artelor, pentru a atinge perfecțiunea, o intervenție chirurgicală trebuie să depășească tehnica și să devină o străduință intelectuală și estetică. Doctorul Neaga Florian, prin responsabilitatea de a-i servi pe pacienți, dovedește in profesie, standarde înalte și performanță.
  Personalitatea și rezultatele activității sale îl fac un lider de necontestat in specialitate.
  Personal, îi mulțumesc pentru reușita intervenției chirurgicale de care am beneficiat și eu, și îi doresc multă sănătate și putere de muncă.
  Geta Oroian

 5. Anonim

  Când are timp doctorul să se ocupe și de pacienți, că doar este parlamentar și este plătit cu o căruță de bani pentru a lucra în parlament ? Oricum, pentru reușita medicală, felicitări.

  1. Unom

   Omule, lumea e cât o vezi. Norocul tau e ca acest om vede milt mai departe. Sa fii sanatos!
   Daca nu, iar ai noroc.

Leave a Comment