Nu sunt cazuri noi de coronavirus în Sălaj

Din fericire, numărul cazurilor confirmate de îmbolnăvire cu Covid – 19 nu este în creștere, în județul Sălaj fiind înregistrat până în prezent un singur caz. În județul Sălaj 103 de persoane se află în carantină instituționalizată, iar alte 924 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare, potrivit  buletinului de presă emis luni, 23 martie, de Grupul de Comunicare Strategică. Cetățenii, autoritățile publice locale sau medicii de familie, care au informații despre persoane care se întorc pe teritoriul Sălajului din zone roșii sau galbene de risc epidemiologic, sunt rugați să sune și să transmită datele persoanelor posibil infectate cu coronavirusul COVID-19 doar la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției la numerele de telefon: 0260 661 277, 0751 177 254 și e-mail: dispecerat@isusalaj.ro Persoanele care semnalează urgențe medicale sau persoanele care prezintă simptome specifice infecției cu COVID-19, sunt rugate să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Cetățenii sunt sfătuiți să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20. Informații ofciale pot fi obținute accesând și site-ul www.stirioficiale.ro .

3 Thoughts to “Nu sunt cazuri noi de coronavirus în Sălaj”

  1. Alexandra

    Cati oameni care au intrat la izolare au fost testati? Dar care au iesit de la izolare?Nici unul pentru ca nu sunt teste.Multi pot fi asimptomatici si vor raspandi virusul , iar autoritatile declara ca putem sta linistiti “nu avem cazuri confirmate”

  2. Anonim

    Cati salajeni au fost testati pana acum? De ce nu se spune? Se testeaza si in Zalau? Unde? Cine ne raspunde la aceste intrebari?

  3. Anonim

    nu se testeaza. am vorbit cu o persoan care a iesit de la izolare. nu a fost testat deloc!!!! daca nu prezinta simptome, ii lasa acasa

Leave a Comment