Niciun caz nou de coronavirus în Sălaj

Instituția Prefectului Sălaj a actualizat în cursul zilei de vineri, 27 martie, la ora 13, situația privind Covid-19 în județ. Astfel, la nivelul județului Sălaj nu a fost raportat niciun caz nou înregistrat. Conform sursei citate, 135 de persoane se află în carantină instituționalizată, iar alte 1.567 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare. Cetățenii, autoritățile publice locale sau medicii de familie, care au informații despre persoane care se întorc pe teritoriul Sălajului din zone roșii sau galbene de risc epidemiologic, sunt rugați să sune și să transmită datele persoanelor posibil infectate cu coronavirusul COVID-19 doar la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției la numerele de telefon: 0260 661 277, 0751 177 254 și e-mail: dispecerat@isusalaj.ro Persoanele care semnalează urgențe medicale sau persoanele care prezintă simptome specifice infecției cu COVID-19, sunt rugate să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Telverde linie telefonică pentru informarea cetățenilor

Instituția Prefectului Sălaj reamintește cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20. Informații ofciale pot fi obținute accesând și site-ul www.stirioficiale.ro .

4 Thoughts to “Niciun caz nou de coronavirus în Sălaj”

 1. maya

  De unde stiti ca nu este acest virus in Salaj daca nu testati pe cei care prezinta simtomele specifice?Sa dea Domnul sa fie asa cum ziceti, voi.Asa sunt unii oameni,nu vreau sa stie adevarul,sunt mandri si cam redusi mintal.Domnul Isus sa ne fereasca ca de grija voastra si a medicilor putem muri,apoi se zice ca s a murit din alte motive.

 2. Anonim

  Cate persoane ati testat?…

 3. Speranta

  Totul mocnește acuma pe urma v a izbucni ca vulcanul,!! E perioada incubării,Doamne apară ne pe toată lumea!!

 4. Anonim

  E mai usor sa publice un comunicat decit sa faci o ancheta. Dar nu- i nimic ca il putem ajuta noi cititorii. Citeva intrebari pentru prefect :
  1) Cite chituri aveti pe stoc ? 2) Au chiturile de testare marca CE? Cite testatari s- au facut pina in acest moment? 3) De ce nu se testeaza toti cei din carantina cunoscind ca 80 % au simptome usoare sau chiar deloc dar sunt transmitatori?

Leave a Comment