Niciun aspirant pentru funcţia de director medical al Spitalului Judeţean

Niciunul dintre medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău nu este interesat să ocupe fotoliul de director medical al celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ.

Concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de director medical al SJU Zalău nu a trezit interesul vreunui medic, situaţie în care conducerea instituţiei va trebui să găsească o soluţie de compromis: fie să numească un nou interimar, fie să continue actualul interimat, asigurat de către doctoriţei Liliana Neaga.

Reamintim că fotoliul de director medical a devenit vacant în luna aprilie, odată cu demisia Lilianei Meda Stanciu, medic primar medicină internă. În 15 mai, conducerea SJU Zalău a anunţat că interimatul va fi asigurat de către medicul anatomopatolog Liliana Neaga, până la ocuparea funcţiei prin concurs. Interimatul său expiră în 15 noiembrie.

Pentru a putea participa la concursul organizat pentru funcţia de director medical al SJU Zalău, candidaţilor li se cerea să fie absolvenţi de învăţământ de lungă durată în medicină, să fie confirmaţi ca medic primar ori specialist şi să aibă minim doi ani vechime ca medic specialist sau să aibă competenţă ori atestat în managementul serviciilor de sănătate ori sunt absolvenţi ai cursului management spitalicesc.

Concursul, ce trebuia să aibă loc în aceste zile, cuprinde un test grilă de verificare a cunoştinţelor în legislaţia specifică postului, susţinerea proiectului ori a lucrării de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului şi un interviu de selecţie.

2 Thoughts to “Niciun aspirant pentru funcţia de director medical al Spitalului Judeţean”

  1. Ocupati postul cu Ramona Marincas ,prin derogare, ca tot o ridicsti in slavi pentru un fasssss organizat cu dedicatie. Infectiile din spital nu se pun in calcul.

  2. ...

    Pt asistenti e mare spaga,oare ot ei cat e?

Leave a Comment