Mai mulți sălăjeni mușcați de câini și pisici au ajuns la spital

Cinci sălăjeni au ajuns zilele trecute la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Zalău după ce au fost mușcați de câini și pisici.

Pacienții au fost supuși investigațiilor medicale aferente unor astfel de situații. De asemenea, în intervalul 28 februarie – 6 martie, la UPU au ajuns aproape 900 de persoane dintre care 244 au fost internate pentru tratament şi investigaţii medicale suplimentare pe secții, iar 221 de pacienți prin Biroul de internări. Datele unității medicale arată că din numărul total de pacienți, peste 140 prezentau entorse și fracturi, 28 de femei însărcinate au intrat în travaliu declanșat, șapte persoane au fost diagnosticate cu apendicită, iar aproape 70 erau pacienți cu gastrită sau cu enterocolită și gastro-enterocolită.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Mai mulți sălăjeni mușcați de câini și pisici au ajuns la spital”

  1. […] Cinci sălăjeni au ajuns zilele trecute la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Zalău după ce au fost mușcați de câini și pisici. Pacienții au fost supuși investigațiilor medicale aferente unor astfel de situații. De asemenea, în intervalul 28 februarie – 6 martie, la UPU au ajuns aproape 900 de persoane dintre care 244 au fost internate pentru tratament şi investigaţii medicale suplimentare pe secții, iar 221 de pacienți prin Biroul de internări. Datele unității medicale arată că din numărul total de pacienți, peste 140 prezentau entorse și… Citeste mai mult […]

Leave a Comment