Încep activităţile de dezinsecţie şi deratizare în municipiu

Primăria Municipiului Zalău informează locuitorii municipiului despre acțiunea prestatorului de servicii SC Coral Impex SRL, care în perioada 10 -19 aprilie, va efectua lucrări de deratizare pe domeniul public și privat – gospodării individuale, lucrări de deratizare și dezinsecție pe domeniul privat – gospodării individuale, lucrări de deratizare și dezinsecție pe domniul privat – asociații de proprietari, clădiri și terenuri ale instituțiilor publice, precum și lucrări de deratizare, dezinsecție și dezinfecție la instituțiile de învățământ de pe raza municipiului Zalău.

În perioada 10 -11 aprilie se vor desfășura acțiuni de deratizare a domeniului public pe Bulevardul Mihai Viteazul, Strada Păcii și în Cartierele Dumbrava, Porolissum, Brădet, Meseș, Stadion, Ortelec și în zona centrală. Pentru această acțiune sunt vizate trotuarele, terenurile aparținând domeniului privat, zonele verzi, locurile de joacă, parcările și terenurile ocupate cu construcții.

În perioada 10 -14 aprilie, vor fi desfășurate acțiuni de deratizare, dezinsecție și larvicidare la 1.091 blocuri din municipiu. De asemenea, în perioada 12 – 19 aprilie se vor desfășura lucrări de deratizare a domeniului privat, la gospodăriile individuale, lucrări care vizează 5.150 case din municipiu. În ceea ce privește deratizarea la gospodării, vor fi distribuite pliculețe cu substanță deratizantă pentru fiecare locuință, însoțite de instrucțiuni de utilizare a substanței.

Dacă condițiile meteorologice vor fi nefavorabile, lucrările se vor întrerupe, urmând să fie reluate după îmbunătățirea vremii, până la acoperirea totală a perimetrului stabilit.

Leave a Comment