În Sălaj, un singur cabinet medical pentru vaccinarea împotriva Covid-19

Numărul cazurilor de Covid-19 crește de la o zi la alta și în Sălaj. În prezent, în județ, vaccinarea împotriva Covid-19 este posibilă doar într-un singur cabinet medical, cel aparținând societății Lasergo din Zalău, au anunțat oficialii Direcției de Sănătate Publică Sălaj.

Interesul pentru vaccinarea împotriva Covid-19 a dispărut aproape în totalitate printre sălăjeni, iar boala este luată în derâdere de tot mai multe persoane, inclusiv de unii medici locali. În schimb, pe străzi au reapărut trecătorii care poartă mască sanitară, în special vârstnici cu diferite boli cronice care se tem de o eventuală infecție. În privința vaccinării, reprezentanții Colegiului Medicilor Sălaj ne-au explicat că au expirat contractele cu cabinetele medicilor de familie, o nouă procedură fiind începută pentru încheierea de noi contracte. Până atunci, doar cabinetul Lasergo efectuează vaccinarea împotriva Covid-19, ne-a transmis directorul DSP Sălaj, medicul epidemiolog Ligia Marincaș.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “În Sălaj, un singur cabinet medical pentru vaccinarea împotriva Covid-19”

  1. […] Numărul cazurilor de Covid-19 crește de la o zi la alta și în Sălaj. În prezent, în județ, vaccinarea împotriva Covid-19 este posibilă doar într-un singur cabinet medical, cel aparținând societății Lasergo din Zalău, au anunțat oficialii Direcției de Sănătate Publică Sălaj. Interesul pentru vaccinarea împotriva Covid-19 a dispărut aproape în totalitate printre sălăjeni, iar boala este luată în derâdere de tot mai multe persoane, inclusiv de unii medici locali. În schimb, pe străzi au reapărut trecătorii care poartă mască sanitară, în special vârstnici cu diferite boli cronice care se… Citeste mai mult […]

Leave a Comment