În laboratorul de analize medicale de la Spitalul Județean, fără programare la analizele contra cost

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Zalău, cea mai mai mare unitate spitalicească din județ, vine în sprijinul pacienților cu informații referitoare la programul cu publicul al laboratorului de analize medicale. Astfel, programarea pacienților în baza unui bilet de trimitere pentru analize curente sau monitorizarea unui caz, se face de luni până vineri, în intervalul orar 11-14, la numărul 0748058296 sau prin centrala SJU – 0260616920 interior 224. Pentru examinarea RT PCR SARS CoV2, indiferent dacă este contra cost sau cu bilet de trimitere, NU este nevoie de programare. Cazurile speciale, care sunt condiționate de ora/ziua de lucru a probei pentru circulație în alte țări se realizează cu programări (de luni până vineri, în intervalul orar 11– 14, la numerele de telefon 0748058296 sau 0260616920 interior 224).

 Analizele plătite se fac fără programare

Reprezentanții unității spitalicești informează pacienții că pentru toate analizele contra cost, NU este nevoie de programare. În ceea ce privește recoltarea probelor biologice pentru examinări cu bilet de trimitere și primirea probelor recoltate la domiciliu (urina, materii fecale), acesta se face de luni până vineri, în intervalul orar 7 – 13. De asemenea, recoltarea exudatelor nazal-faringian pentru RT PCR SARS CoV2, se face de luni până vineri, în intervalul orar 7 – 14, iar pentru persoanele care vor să plece în străinătate, NU se pot efectua analize RT PCR SARS CoV2 cu bilet de trimitere. În acest caz testarea se efectuează doar contra cost. Pentru analizele curente lucrate cu  bilet de trimitere și probe recoltate la domiciliu, acestea se realizează  de luni până vineri, în intervalul orar 13 – 14.Informațiile cu privire la rezultatele examinărilor RT PCR SARS CoV2 sau eventuale buletine de rezultate sunt transmise pacienților prin whatsapp sau e-mail, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 10 – 15 (numerele de telefon: 0741241423 sau 0744796967).

Alte articole

2 Thoughts to “În laboratorul de analize medicale de la Spitalul Județean, fără programare la analizele contra cost”

  1. LAW

    Voi sunteti cretini.Adica cei care v-au dat banii in avans,prin contributii, impozite etc,stau la coada si bogatii parveniti intra cand vor.Nu credeti ca-i nonsens, bataie de joc?Jigodiilor!!

  2. 19.02.2021

    MINCIUNI GROSOLANE.Am sunat la laborator la inceputul lunii februarie si am vrut sa ma programez la analize si mi-a spus ca daca vin azi cu trimiterea am sanse la inceputul lunii aprilie.Am mers a doua zi dupa trimitere si am dus-o la laboratorul de la spital.Acolo o doamna foarte irascibila mi-a zis ca nu poate lua trimiterea pentru ca nu fac programari pe aprilie deoarece nu stiu fondurile desi i-am spus ca am vorbit la telefon cu o zi inainte ,pe ea o interesa numele persoanei nu sa imi faca programare chiar si in aprilie.Tot spitalu e o rusine isi bat joc de contribuabili desi au venituri mai mari ca si multi oameni.Rusineeeeeeeeeeeeeeee! Imi este rusine ca platesc asa de mult sanatatea.

Leave a Comment