Explozie de Covid-19 în Sălaj. În continuare, numărul testelor rămâne necunoscut

Noi cazuri de infectare cu Covid 19 au fost raportate sâmbătă, în Sălaj. Astfel, 54 de noi cazuri au fost depistate în ultimele 24 de ore în județ, la care se adaugă alte 10 cazuri de reinfectare. Trebuie avut în vedere faptul că numărul de teste efectuate în județ rămâne în continuare necunoscut, în raportările zilnice ale autorităților fiind vorba doar de cazurile depistate în raport cu un anumit număr de teste efectuate.
Până astăzi, 10 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 152.403 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 116.628 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.517 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Alte articole

One Thought to “Explozie de Covid-19 în Sălaj. În continuare, numărul testelor rămâne necunoscut”

  1. Oana

    Nu sunt cazuri de reinfectare, sunt reconfirmate pozitiv. E o diferenta. Zilnic insistati pe acest aspect. Practic sunt pacienti care sunt pozitivi in continuare, nu le-a trecut infectarea.

Leave a Comment