Două cazuri noi de Covid-19 în Sălaj

Două cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în Sălaj în cursul zilei de astăzi, 31 iulie. Cazurile au fost înregistrate în localitățile Zalnoc și Pericei. De la începutul pandemiei numărul total de cazuri confirmate în Sălaj, cu noul coronavirus, a ajuns la 175 ( 120 de persoane externate, 39 de persoane internate și 16 persoane decedate). De asemenea, 359 de persoane se află în carantină la domiciliu.

Până astăzi, 31 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 50.886 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (Covid – 19). 27.007 de pacienți au fost declarați vindecați și 4.433 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.295 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (Covid – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv

2 Thoughts to “Două cazuri noi de Covid-19 în Sălaj”

  1. vasile

    Nu-i rau, salajenilor! Sa ne protejam cat putem mai bine! Nu va asteptati ca pesedistii sa va dea solutii in favoarea voastra!

  2. Anonim

    Precizarile in privinta ariei de risc epidemic crescut sunt foarte importante pentru cresterea precautiei populatiei in zonele afectate ,motiv pentru care se cuvine sa evidentiem pozitiv din nou rolul constructiv al presei in difuzarea informatiilor coerente si sistematice .

Leave a Comment