Două cazuri noi de Covid-19 în Sălaj.

Două cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost raportate joi, în județul Sălaj. Localitățile din care provin pacienții sunt Ip și Derșida, potrivit surselor Magazin Sălăjean. La nivel național, numărul de infectări crește cu fiecare zi, ieri înregistrându-se un nou record de infectări, respectiv 1.112. În județul Sălaj, situația , joi la ora 13 prezenta 66 de persoane aflate în izolare la domiciliu și zero persoane în carantină instituționalizată. Sunt 139 cazuri confirmate cu COVID-19 în Sălaj de la începutul epidemiei (două cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore), dintre care: 103 persoane externate, 20 persoane internate, 16 persoane decedate. Datele menționate sunt în dinamică și se pot schimba de la o oră la alta.

Prefectul Sălajului îndeamnă la responsabilitate și precauție

Marcel Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj face apel către toți sălăjenii să dea dovadă în continuare de responsabilitate, să respecte toate măsurile și prevederile legale pentru ca împreună săî reușim să evităm creșterea numărului de cazuri în județ:

“Îi rog pe toți sălăjenii să aibă un comportament responsabil, să conștientizeze faptul că acțiunile noastre îi pot afecta pe cei din jur și că trebuie respectate deciziile specialiștilor și ale autorităților, pentru limitarea infecțiilor cu noul coronavirus. Vă mulțumesc tuturor celor care ați înteles deja că doar respectând regulile, vom trece împreună peste această perioadă!”, a spus, joi, prefectul județului, Virgil Țurcaș

One Thought to “Două cazuri noi de Covid-19 în Sălaj.”

  1. Anonim

    De remarcat faptul ca se mentioneaza cu oarecare regularitate dispersia epidemica ,spatial vorbind ,fapt ce determina o mai mare responsabilitate a cetatenilor mai ales atunci cand amenintarea infectarii creste in probabilitate .Este in consecinta o informatie esentiala pentru a limita pe cat posibil rata de multiplicare epidemica .

Leave a Comment