Doliu în medicina sălăjeană. A murit un cunoscut medic pediatru

Din păcate, Viorica Condor, un cunoscut și apreciat medic pediatru sălăjean, a încetat din viață, au anunțat astăzi oficialii Spitalului Județean de Urgență Zalău.

„Colectivul Spitalului Județean de Urgență Zalău se alătură cu multă compasiune familiei doamnei doctor Condor Florica Viorica, medic primar pediatru care a făcut cinste halatului alb pe care l-a purtat întreaga carieră. Amintirea doamnei doctor va fi păstrată de către personalul unității noastre, fiind un medic apreciat atât de către colegi, cât și de către pacienții care i-au admirat blândețea și profesionalismul. Dumnezeu sa o odihnească în pace! Respect și amintire veșnică pentru cea care a fost medic primar pediatru, Dr. Viorica Condor”, este mesajul postat astăzi pe contul de facebook al celei mai mari unități spitalicești din Sălaj.

 

3 Thoughts to “Doliu în medicina sălăjeană. A murit un cunoscut medic pediatru”

 1. Anonim

  Odihnească-se în pace !

 2. Fam.Dr.Ioan Dirjan

  Suntem alaturi de familia greu incercata,Dumnezeu sa le dea putere sa poata depasi aceasta mare pierdere!
  Dr. Condor a fost un om minunat,o profesionista desavirsita,o prietena cum rar intilnesti!
  Dunnezeu s-o odihneasca in pace!

 3. Iuliana

  Regret nespus trecerea în neființă a d-nei doctor., medicul copiilor mei. A fost un om de mare calitate, un om dedicat profesiei, un medic adevarat! Dumnezeu sa o aibă în paza sa și să-i dea odihnă!

Leave a Comment