Curs gratuit de puericultură pentru viitorii părinţi, la Spitalul Județean Zalău

Viitorii părinți din județul Sălaj sunt așteptați să participe la un curs de puericultură. Acesta este organizat de secțiile Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie ale Spitalului Județean de Urgență Zalău.
Cursul este gratuit și are o durată de opt ore, distribuite pe parcursul a patru săptămâni, câte o întâlnire de două ore săptămânal. Acesta se va desfășura în clubul spitalului, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară. La cursuri pot participa și viitorii tătici, care vor obține, la final, un atestat de puericultură, care le va permite prelungirea concediului paternal cu încă 10 zile lucrătoare. Înscrierile se fac la numărul de telefon 0745.027.525 – persoană de contact Claudia Indrecan. Cursul va începe în 22 august și va cuprinde informații utile despre naștere, despre momentul oportun de prezentare la spital, despre problemele ce pot apărea în timpul sarcinii, despre alimentația mamei în timpul sarcinii, sfaturi despre alăptare și despre adaptarea nou născutului la viața extrauterină, dar și informații utile despre igiena nou născutului. „Nu este ușor să fii părinte, însă câteva sfaturi din partea specialiștilor vă vor ajuta într-una dintre cele mai frumoase, dar și mai dificile perioade din viață”, transmit organizatorii.

One Thought to “Curs gratuit de puericultură pentru viitorii părinţi, la Spitalul Județean Zalău”

  1. […] Viitorii părinți din județul Sălaj sunt așteptați să participe la un curs de puericultură. Acesta este organizat de secțiile Citeste mai mult […]

Leave a Comment