Criză de sânge! Sălăjenii sunt îndemnați să doneze

Numărul sălăjenilor care donează sânge a scăzut mult în ultimele săptămâni, scăderea fiind resimțită și în alte județe. Din păcate, cererea de sânge este tot mai mare în spitalele din Sălaj, pentru pacienții care ajung în sălile de operație, dar și pentru cei aflați în stare gravă. Directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Sălaj, medicul Cristina Ilieș, ne-a declarant că nevoia de sânge crește de la o lună la alta, iar unitățile recoltate la Zalău pleacă inclusiv la spitale din București, Cluj sau în alte spitale din țară. Cristina Ilieș a precizat că echipa mobilă a unității se deplasează săptămânal în alte orașe și comune din județ, iar cei care donează în perioada 13 mai – 25 iunie primesc o adeverință în baza căreia pot cumpăra un abonament la Festivalul „Untold” cu doar 600 de lei. De asemenea, în intervalul 10 – 11 iunie, sălăjenii sunt invitați în parcarea magazinului Kaufland din Zalău pentru a dona sânge. Donatorii vor primi un tichet care le va asigura intrarea gratuită în prima zi la Untold și un bon valoric de 50 de lei.

2 Thoughts to “Criză de sânge! Sălăjenii sunt îndemnați să doneze”

  1. […] Numărul sălăjenilor care donează sânge a scăzut mult în ultimele săptămâni, scăderea fiind resimțită și în alte județe. Din păcate, cererea de sânge este tot mai mare în spitalele din Sălaj, pentru pacienții care ajung în sălile de operație, dar și pentru cei aflați în stare gravă. Directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Sălaj, medicul Cristina Ilieș, ne-a declarant că nevoia de sânge crește de la o lună la alta, iar unitățile recoltate la Zalău pleacă inclusiv la spitale din București, Cluj sau în alte spitale din țară. Cristina Ilieș a… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Este pacat ca multi care ar putea dona nu o fac, pe de alta parte ei dau carduri in loc de tichete cum era maI demult dar tot la valoare de 66.99 lei, miroase urata treaba cu cardurile.

Leave a Comment