Coronavirus în Sălaj: numărul persoanelor afalte în carantină și în izolare la domiciliu, în scădere

În județul Sălaj, astăzi, 28 iunie 2020, se află în carantină 30 de persoane, iar în autoizolare la domiciliu 775 de  persoane. Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, în județul Sălaj au fost înregistrate 117 persoane confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 88 au fost declarate vindecate și externate, iar 14 au decedat. Comparativ cu ziua anterioară, sâmbătă-27 iunie, numărul persoanelor aflate în carantină și autoizolare la domiciliu este în scădere (carantină 30 de persoane în carantină și 891 de persoane în autoizolare la domiciliu).

2 Thoughts to “Coronavirus în Sălaj: numărul persoanelor afalte în carantină și în izolare la domiciliu, în scădere”

  1. Anonim

    Oare am am avea voie sa ne indoim de exactitatea informatiilor primite de la guvern? Daca da, oare nr infectarilor creste cu adevarat, stiind ca se fac 4000 de teste pe zi, in loc de 400 , cum era in martie?

  2. Anonim

    In martie, semnalul de la Bruxelles a fost clar: „e bai, capu’ la cutie”. A fost oprita economia UE, in timp ce China crestea. Acum, semnalul e, din nou, clar: „Desteptarea, la drum,ca pierdem bani”. De aia statele vestice cauta masuri de sprijinire a economiei, in timp ce noi numaram covizii, mai mult sau mai putin exact. Guvernul ne ameninta ca vine valul 2. Pai daca vine, si e grav, de ce nu instaurati din nou starea de urgenta? Sau nu e asa grav, sau nu va da voie cineva…

Leave a Comment