Coronavirus bagă spaima în sălăjeni. Alertă falsă la Zalău

Ministerul Sănătăţii anunţă că au existat alerte privind posibilitatea infectării cu coronavirus în Cluj, Timişoara, Constanţa şi Bucureşti, însă au fost infirmate. ”Până în acest moment, s-a monitorizat întreaga circulaţie a persoanelor care vin spre România, din aria geografică a Chinei, pe criterii epidemiologice. Alerte au fost la Cluj, Timişoara, Constanţa şi Bucureşti, dar toate au fost infirmate”, a anunțat Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat. Printre persoanele care au venit spre România s-a aflat și o zălăuanca. Aceasta studiază la Beijing, iar în cursul acestei săptămâni a aterizat la Cluj. Autoritățile au luat măsuri în acest sens, însă din fericire zălăuanca nu este infectată cu noul coronavirus, contrar tuturor zvonurilor. Ministerul Sănătății precizează că se iau măsuri speciale pentru 25 de români aflaţi în China, care vor ateriza marţi – 28 ianuarie pe aeroportul din Otopeni.

Alte articole

4 Thoughts to “Coronavirus bagă spaima în sălăjeni. Alertă falsă la Zalău”

 1. Anonim

  Tulai, Doamne, ce m-ați spăriet, că mi-am și turnat o țuicomicină preventivă!

 2. Anonim

  La cati chinezi circula prin Zalau nu sunt sanse de coronavirus,mai rapid sunt sanse de ciuma de la ciorile din Ortelec.

 3. Anonim

  Informațiile din acest articol sunt greșite în mare parte. Ar fi bine să vă informați cum trebuie înainte de a publica aberații.

 4. Anonim

  Mai sunt si alte persoane venit din China.

Leave a Comment