Cazuri noi de coronavirus în Sălaj

Grupul de comunicare strategică a anunțat, în raportarea de marți, 4 august, ora 13, noi cazuri de coronavirus depistate în județul Sălaj. Astfel, șase noi cazuri au fost depistate în județ. Potrivit surselor Magazin Sălăjean, localitățile în care au fost depistate cazurile sunt Cheud, Chechiș, Ilișua, Letca și municipiul Zalău. Cel de-al șaselea caz a fost depistat la un sălăjean aflat în județul Bihor, internat într-o unitate spitalicească bihoreană. Până în prezent, numărul cazurilor de coronavirus depistate și raportate în Sălaj este de 195. După Satu-Mare ( județ care are până în prezent 112 cazuri, raportate  de la începerea pandemiei și a raportărilor), județul Sălaj înregistrează cele mai puține cazuri la nivel național (penultimul loc, ca număr de cazuri de Covid-19). Numărul cazurilor de coronavirus rămâne crescut și la nivel național. Până marți, 4 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 55.241 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 28.006 pacienți au fost declarați vindecați și 5.136 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.232 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Alte articole

2 Thoughts to “Cazuri noi de coronavirus în Sălaj”

  1. Anonim

    De data aceasta penultimul loc suna incurajator ,insa raportat la numarul locuitorilor comparativ cu alte judete ,nu este o performanta de invidiat .

  2. Anonim

    Faptul ca munca de ziarist inseamna informarea cat mai prompta si detaliata a cititorilor este confirmata din nou !Felicitari !

Leave a Comment