Campania de vaccinare anti-Covid-19 începe și la Șimleu

Campania de vaccinare anti-Covid-19 începe și la Șimleu Silvaniei – la Centrul de vaccinare nr.1, care functionează în incinta Spitalului Orășenesc “Prof. Dr. Ioan Pușcaș”. Campania demarează marți, 5 ianuarie, la ora 8. Pentru prima etapă a campaniei, în acest centru au fost programate și vor fi vaccinate aproximativ 200 de cadre medicale, pentru care a fost deja livrat un număr de 210 doze de vaccin anti Covid-19. Prima persoană căreia îi va fi administrat vaccinul este Andrei Lapohos – asistentul șef al spitalului, urmat de directorul medical – dr. Anca Maria Șteț – medic primar epidemiolog, dr. Gențiana Muste – medic primar boli infecțioase, managerul spitalului- dr. chim. Marcela Coltău și asistentul-  Claudia Crișan, care s-a oferit voluntar să participe la campania de vaccinare. În cursul aceleași zile se vor mai vaccina 21 de medici din unitatea sanitară, precum și asistentele șefe din secții și compartimente, dar și  personalul medical și auxiliar,  implicat direct în echipele de tratare a pacienților infectați cu noul coronavirus.

One Thought to “Campania de vaccinare anti-Covid-19 începe și la Șimleu”

  1. Sorin Bertea

    Am doua intrebari pertinente pentru conducerea spitalului:

    1. In ce ordine si pe ce criterii s-au ales cei care se vaccineaza primii ? Daca au fost criterii pertinente asteptam sa ni le comunice.

    2. Sa spuna cu subiect si predicat ce se va intampla cu acele cadre medicale care refuza vaccinarea. Se zvoneste ca li se desface contractul de munca. Confirmati sau infirmati aceasta?

Leave a Comment