Bilete în stațiunile balneare pentru seniorii sălăjeni

O nouă serie de bilete de tratament este disponibilă pentru pensionarii sălăjeni, în această perioadă. Astfel Casa de Pensii Sălaj informează că, pentru seria 16, Casei Județene de Pensii Sălaj (CJP Sălaj) i-au fost repartizate 218 bilete în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Moneasa, Ocna Șugatag, Olănești, Sovata, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei cu începere din 14, 15 și 16 – Octombrie (în funcție de stațiune).

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi, între orele 8 -14, iar vineri între orele 8-13. Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria 16 este 5 octombrie 2018, ora 13. În cazul neridicării biletelor până la data de 5 octombrie, acestea pot fi eliberate altor persoane îndreptățite, potrivit legii și în conformitate cu Criteriile de acordare a acestora, începând cu data de 8 octombrie, până la data de 14 octombrie.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Până în prezent, în 2018, la CJP Sălaj, au fost depuse 3.865 cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

 

 

 

Leave a Comment