Apelul unui cunoscut medic sălăjean pentru populație: „Vă rog să vă vaccinați! Rata de infectare crește alarmant!”

Coordonatorul Centrului de vaccinare din municipiul Zalău, medicul Olimpia Moigrădean, a declarat pentru cotidianul „Magazin Sălăjean” că este nevoie ca populația să înțeleagă importanța vaccinării împotriva noului coronavirus.

„Dragi sălăjeni, rata de infectare cu noul coronavirus crește vertiginos, crește alarmant. Vă rog să vă prezentați la Centrul de vaccinare din Zalău pentru a vă vaccina.  Cei care au făcut deja primele două două și au trecut șase luni de la ultima vaccinare, se pot prezenta pentru doza a treia. Simptomatologia, chiar dacă au au prezentat infecția cu COVID, cei vaccinați au simptomatologia mult mai ușoară  și au trecut mult mai ușor peste boală. Nu este nevoie de programare pentru vaccinare. Centrul de vaccinare de la Casa Armatei este deschis zilnic în săptămâna 4-9 octombrie, luni de la 8 la 14, marți de la 14 la 20, miercuri de la 14 la 20, joi de la 14 la 20, vineri tot de la 14 la 20, iar sâmbătă de la 8 la 14. Sunt doze suficiente, trebuie să vină doar cu buletinul de identitate”.

 

One Thought to “Apelul unui cunoscut medic sălăjean pentru populație: „Vă rog să vă vaccinați! Rata de infectare crește alarmant!””

  1. Anonim

    Convingeți cadru medical 100% sa se vaccineze

Leave a Comment