Alte nouă cazuri de Covid-19 în Sălaj

Nouă cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în Sălaj în cursul zilei de astăzi, 2 august. Cazurile au fost înregistrate în localitățile: Buciumi, Benesat, Cuzăplac, Ileanda, Vârșolț, Bălan, Șimleu Silvaniei și Someș Odorhei. De la începutul pandemiei numărul total de cazuri confirmate în Sălaj, cu noul coronavirus, a ajuns la 188 (125 de persoane externate, 46 de persoane internate și
17 persoane decedate).

1.075 de cazuri noi la nivel național

Până astăzi, 2 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 53.186 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 27.592 de pacienți au fost declarați vindecați și 4.777 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.075 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (Covid – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Alte articole

5 Thoughts to “Alte nouă cazuri de Covid-19 în Sălaj”

 1. Anonim

  Promptitudine si acuratete a informatiei ,evident un aport constructiv pentru a se putea lua si masuri de protectie individuala .Din pacate cifrele sunt in crestere si dispersate ,probabil consecinta a mobilitatii amplificate in aceasta perioada a anului ce predispune la deplasari mai mult sau mai putin imperios necesare .

 2. Anonim

  Multumim pentru nominalizarea localitatilor. Foarte important de stiut. Pacat – nt cazurilor creste. Purtati masca, igiena e f importanta. Din pacate delasarea si lipsa de educatie duc in directia asta. Speram sa se termine odata ca ne am saturat!!!

 3. Drequ nu e chiar așa de negru

  Pentru o informare completă, e bine să se știe că nr total al deceselor din România în prima jumătate a anului 2020 este mai mic decât în perioada corespunzătoare a anului trecut, mai mic și decât în 2018, etc. Mulțumim covid !

  1. Anonim

   Destul de păcat ca să ajuns aicea sunt mulți inconștienți care nu ai interesează de acea se intimpla lucrurile astea

 4. Neamtul

  ce mama lor fac astia din satele astia de doi bani,nu respecta probabil nici o regula de igiena elementara ,aproape jumatate din romania traieste inca in evul mediu,curios ca in zalau nu a fost nici un caz nou de vreo saptamana

Leave a Comment