A sosit noua serie de bilete de tratament la Casa Județeană de Pensii Sălaj

Casei Județene de Pensii Sălaj (CJP Sălaj) i-au fost repartizate 125 bilete de tratament pentru seria 14. Începând din 27 septembrie, acestea pot fi folosite în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Călimănești, Covasna, Felix, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Ocna Șugatag, Saturn, Tășnad și Vatra Dornei.

Doritorii își pot ridica biletele de la sediul instituției, până în data de 15 septembrie (zilnic între orele 8 – 14 și vineri între orele 8 – 13). Redistribuirea biletelor de tratament, alocate şi neridicate de către persoanele care au fost în repartiție, se va face în funcție de punctajul obținut în urma depunerii cererii în perioada 18 – 26 septembrie.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii se vor prezenta cu actul de identitate în original, cuponul pentru plata pensiei din luna august (copie și original)/adeverința eliberată de către angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare eliberării biletului, precum și biletul de trimitere formular cu regim special eliberat de către medicul de familie/medicul de specialitate (copie și original). Este important ca pe biletul de trimitere să fie specificată stațiunea în care se recomandă efectuarea tratamentului balnear.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile, acesta având incluse cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru o perioadă de 12 zile.

Persoanele interesate să obțină mai multe informații pot apela Compartimentul Bilete de Tratament din cadrul CJP Sălaj la numerele 0260.622.990 sau 0799.902.699.

2 Thoughts to “A sosit noua serie de bilete de tratament la Casa Județeană de Pensii Sălaj”

  1. […] Casei Județene de Pensii Sălaj (CJP Sălaj) i-au fost repartizate 125 bilete de tratament pentru seria 14. Începând din 27 septembrie, acestea pot fi folosite în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Călimănești, Covasna, Felix, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Ocna Șugatag, Saturn, Tășnad și Vatra Dornei. Doritorii își pot ridica biletele de la sediul instituției, până în data de 15 septembrie (zilnic între orele 8 – 14 și vineri între orele 8 – 13). Redistribuirea biletelor de tratament, alocate şi neridicate de către persoanele care au fost în repartiție, se va… Citeste mai mult […]

Leave a Comment