Un marș blochează mâine circulația în municipiu

Primăria municipiului Zalău a luat măsura blocării circulației pe bulevardul Mihai Viteazul, pentru desfășurarea acțiunii << Marșul pentru viață >>.

„A fost dispusă restricționarea circulației sâmbătă, 23 martie 2019, în intervalul orar 11:00 – 12:30, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău. Restricția de circulație este impusă în perioada deplasării participanților pe sectorul de drum public cuprins între Sala Sporturilor, pe Bulevardul Mihai Viteazu, pe o singură bandă a sensului de mers Gară-Centru, până în Piața 1 Decembrie 1918 (Platoul de marmură). Dirijarea circulației rutiere se face de către Biroul Rutier și Poliția Locală Zalău” se arată în comunicatul de presă al municipalității.

Alte articole

3 Thoughts to “Un marș blochează mâine circulația în municipiu”

 1. Comunism, saracie, prostie!

  Numai la noi e posibil asa ceva!!! Secolul 21 si traim inca in Evul Mediu. Aceasta clasica politica putreda si biserica ajunsa o rusine care isi baga nasul in toate, inclusiv facand jocurile politice ale actualei puteri! Mai platim si politia sa pazeasca „manifestantii” dar in rest talharii ne dau in cap si jefuiesc Salajul iar noi il ascultam pe primar si pe episcop care ne spun ce trebuie sa facem. Cata nerusinare. Mai e un pas pana la dictatura. Imi vine sa plang ca traiesc asemenea vremuri, as vrea sa plec sa nu ma mai intorc niciodata aici dar din pacate nu mai am forta si varsta potrivita. Rusine pentru astfel de marsuri care nu reprezinta o gandire dreapta, sanatoasa si nepartinitoare ci doar interesele meschine ale celor care ne conduc! ????

 2. Rozi

  Scoala, strada, spital, cresa, loc de munca , sunt elementele necesare vietii nu slogannurile goale de sens si continut.

 3. Evanghelina

  Iarasi mizeria asta?? Pt asta platim politisti? Cine sponsorizeaza aceste manifestari inutile si care aduc atingere grava libertatilor si drepturilor elementare ale oamenilor in general si femeilor in special???
  Stim oare ce sau cine sta in spatele lor? Desigur, intram in campanie electorala, cele doua monstruozitati lipsite de scrupule si masura- Biserica si Partidul- nu dorm! Cat putem fi de orbi…

Leave a Comment