Temperaturi record în Sălaj

-23°C este valoarea înregistrată azi dimineață în județul Sălaj, potrivit meteorologilor amatori din grupul Severe Weather Alert-Sălaj.

Deși gerul este normal pentru această perioadă a anului, temperatura înregistrată în dimineața acestei zile este considerată un record local. Măsurătoarea a fost efectuată în localitatea Gâlgău, pe Valea Someșului. „ A fost unul dintre cele mai reci locuri din România, fiind depășit doar de Târgu Lăpuș, Stâna de Vale, Poiana Stampei și Toplița. La Gâlgău a fost mai frig decât în alte locuri din țară recunoscute și anume Miercurea Ciuc, Bâlea Lac, Vf. Omu, Ceahlău Toaca, Vf. Vlădeasa”, se arată în informarea Severe Weather Alert-Sălaj.

 

3 Thoughts to “Temperaturi record în Sălaj”

 1. I.C.

  Ați omis să vă documentați: cea mai scăzută temperatură a fost de -26 la Întorsura Buzăului! Mîndria sălăjeană a flăcăilor matori nu ține loc de date științifice!

 2. Anonim

  IC Citiți cu atenție și apoi postați !

  1. I.C.

   @ 15:05. Nu prea înțelegi ce citești (ce am scris eu și ce scrie în articol): „fiind depășit DOAR de Târgu Lăpuș, Stâna de Vale, Poiana Stampei și Toplița”. Nu și Întorsura Buzăului, cu -26! O fi în altă țară?

Leave a Comment