Ce s-a întâmplat cu angajata STS care a înjurat la telefon o femeie de etnie romă

Operatoarea 112 care a înjurat o femeie de etnie  romă, din Zalău, și-a dat demisia și nu a mai putut fi sancționată de Serviciul Telecomunicații Speciale.  Femeia a demisionat în timpul cercetării disciplinare, înainte ca membrii comisiei de disciplină să o sancționeze, conform unor surse din STS. Presa centrală a publicat în septembrie 2019 înregistrarea apelului la 112 al tinerei de 25 de ani bătută în autogara din Zalău de către un șofer de microbuz, în 25 aprilie. Cazul a fost mediatizat după ce unul dintre călătorii din microbuz a filmat incidentul și l-a postat pe internet. Florica Moldovan, femeia bătută, a sunat 112, dar nu a primit ajutor din partea autorităților. Ba mai mult, victima a fost jignită și înjurată. Operatoarea le-a numit “ciori” pe victimă și pe martora ei și i-a spus femeii bătute să încheie cu “țigănia asta” și a terminat discuția cu înjurături.

Foto cu caracter informativ

8 Thoughts to “Ce s-a întâmplat cu angajata STS care a înjurat la telefon o femeie de etnie romă”

 1. Anonim

  Trebuia să-și bage avocat

 2. Anonim

  Unde sa-si bage avocatul?Poate in dos.Romania face pasi mici spre civilizatie,prea mici.

 3. Alfaman

  Cand un roman jigneste un tigan e discriminare, cand e invers e nepasare din partea autoritatilor. Tare multe drepturi au „ciorile” astea multe ,inutile si infractoare.

 4. Anonim

  De ce a batuto soferul? Ca voia sa mearga fara bani acasa…dupa ce a venit la oras cu taxi-ambulanta….

  1. Anonim

   Venea de la cerșit, zona Lidl

 5. Anonim

  Eu cred ca trebuie ținut cont de opinia publica. În acest caz se pare ca cerșetoare nu prea are dreptate. Am ajuns sa fim noi discriminați.

 6. cine iubeste tiganii sa-i duca acasa la ei !!

  daca avea avocat, scapa doar cu o mustrare scrisa !!!
  binenteles ca era o armata de iubitori de tigani care ar fi condamnata sistemul , dar cui ii pasa de acesti iubitori de tigani ??
  sunt multi care bat din gura si sunt asemeni cainilor din curte, care latra in spatele gardului !! dar cand deschizi poarta se caca toti pe ei !
  p.s. ati citit ce experienta a avut politistul godina cu familia de tigani ope care a cazat-o pe banii donatii de oameni? cititi si vedeti pe cine iubiti !!!

 7. Dumitru

  In Zalău nu mai poți merge nicăieri .fiindcă sunt peste tot …la toate magazinele mari ..pe strada ..în stații de autobuz !! Toată lumea tace !! Până când ???? Sarcina unora ..care sunt plătiți de noi ..de Statul Român .e sa ia masuri corespunzătoare !! LA MUNCA CU EI …urgent !! Să nu primească .daca refuza loc de muncă ..nici un leu ! Să se termine odată .cu aceste ajutoare !! La munca ..!!

Leave a Comment