Adrian Chichișan revine la comanda ISU Sălaj

După exact un an de la plecarea sa din Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj, colonelul Adrian Chichișan revine acasă, la Zalău, urmând ca peste doar câteva zile să preia comanda ISU “Porolissum” Sălaj.

Colonelul Miron Adrian Chichişan, a fost detașat începând din 1 octombrie 2017 şi împuternicit la comanda instituţiei omologe din Maramureş. Împuternicirea la comanda ISU Maramureș încetează de drept în 30 septembrie, astfel încât, începând din 1 octombrie,  colonelul Chichișan se va afla la comanda ISU Sălaj. În momentul detașării, locul său a fost preluat preluat, tot prin împuternicire, de către locotenent colonel Adrian Vasile Dobocan, cel care începând din 1 octombrie va prelua, din nou, funcția de prim-adjunct.

Instituția Prefectului Maramureș a avut doar cuvinte de laudă la adresa colonelului Chichișan, conducerea instituției mulțumindu-i pentru activitatea și devotamentul său.

“Îi mulțumim colonelului Adrian Chichișan pentru buna colaborare și cooperare, pentru modul în care a coordonat și gestionat în teren intervențiile pompierilor militari maramureșeni și a contribuit la salvarea vieții cetățenilor și bunurilor materiale ale persoanelor juridice și fizice (incendiul de la blocul de locuințe din Borșa, inundații generate de precipitațiile torențiale pe raza administrativ-teritorială a localităților Bârsana, Bicaz, Desești, Oarța de Jos, Borșa, Târgu Lăpuș, Berbești etc). De asemenea, a contribuit la buna derulare a activităților de prevenire derulate de personalul specializat din cadrul inspectoratului”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Maramureș.

 

Leave a Comment