Trei intervenții ale pompierilor la incendii produse pe raza județului

Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei şi SVSU Crasna au intervenit, marți după-amiaza, la un incendiu izbucnit la o anexă din localitatea Horatu Crasnei.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (folosirea unui aparat de sudură fără respectarea măsurilor de protecţie). Au ars 60 mp din acoperişul anexei, aproximativ 200 mp din acoperişul locuinţei, un autoturism de teren, circa 300 kg de cereale, piese de mobilier şi alte bunuri.
O oră mai târziu, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din localitatea Poarta Sălajului. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (aparat lăsat sub tensiune). Au ars aproximativ 300 mp din acoperiş, şi diferite bunuri depozitate în podul imobilului.
La ora 18.36, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu propagat de la vegetaţia uscată la anexa unei gospodării învecinate situate pe strada Ioan Barbu din municipiu. Au ars aproximativ 30 m gard fibră de sticlă, acoperişul anexei pe 12 mp, izolaţia casei pe circa 20 mp şi alte bunuri depozitate în anexă.

 

 

Leave a Comment