Tineri prinși după ce au comis mai multe furturi în Surduc și Sâg

Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani, bănuiţi de comiterea unor furturi pe raza comunelor Surduc şi Sâg au fost prinşi de poliţişti. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubiţilor.

Probatoriul administrat în cauză a stabilit că, în cursul lunii noiembrie 2018, doi tineri de 18, respectiv 25 de ani, ambii din comuna Surduc, au pătruns într-o anexă gospodărească de pe raza comunei şi au sustras un motofierăstrău. Verificările efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Surduc au dus, luni, 22 aprilie a.c., la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului.

Cea dea treia persoană, un tânăr de 28 de ani, din judeţul Cluj, bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială de pe raza comunei Sâg, a fost identificat de poliţiştii Postului de Poliţe Sâg, tot în cursul zilei de luni, 22 aprilie a.c.

Acesta a pătruns la data de 15 aprilie a.c., într-o societate comercială de unde a sustras material lemnos în valoare de 600 lei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Leave a Comment