Sirenele Poliției au băgat spaima în localnicii din Șărmășag

Peste 150 de persoane au fost legitimate, aproape 100 de autoturisme au fost verificate şi zeci de sancţiuni contravenţionale aplicate, marți, în Șărmășag. Poliţiştii din cadrul secţiei, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciilor de Ordine Publică şi Rutier, sprijiniţi de jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile Cluj, au acţionat pentru  asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, dar şi pentru depistarea persoanelor care nu respectă prevederile Ordonanțelor Militare. În acest context au fost legitimate 154 de persoane, fiind verificate 97 de autovehicule. De asemenea, au fost verificate şi cinci societăţi comerciale cu privire la respectarea interdicţiilor impuse pe perioada stării de urgenţă.

Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 40 de sancţiuni contravenţionale, din care 16 au fost aplicate pentru nerespectarea Ordonanţelor Militare, 15 la regimul circulaţiei rutiere, şase la Legea 61/1991, două la OUG 97/2005 şi o sancţiune la OUG 34/2008. Totodată, în cadrul acţiunii, poliţiştii au mai identificat un bărbat de 46 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de instigare publică, faptă comisă în data de 23 aprilie. Din cercetări s-a stabilit că bărbatul a postat la data menţionată, pe o reţea de socializare un mesaj prin care instiga populaţia la acte de violenţă, asupra unei persoane, din judeţul Sălaj. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de instigare publică şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

 

Alte articole

4 Thoughts to “Sirenele Poliției au băgat spaima în localnicii din Șărmășag”

 1. Anonim

  Niste cretini de militieni ii belesc pe romani cu amenzi de 2ooo lei pentru cea mai inutila si perversa hartie (declaratia pe propria raspundere !) , pentru ca asa au stabilit niste nebuni ce guverneaza tara !

  1. Anonim

   Stat de militie

 2. Anonim

  Asteptam politia si la Hida, Romanasi, Poiana Blenchii!

 3. Anonim di Cluj

  In Salaj aveți militie , nu politie…Cred ca dorm linistiti ca au amendat o grămadă de oameni nevinovati…

Leave a Comment